Iată două idei pentru a personaliza creativ bicicleta fără să vă goliți contul bancar sau să încălcați legea.

Codul de siguranță al autostrăzii din Canada reglementează măsura în care vehiculele, inclusiv motocicletele, pot fi personalizate. Peintură 1. Pictură corporală personalizată

Pictura personalizată poate transforma aspectul motocicletelor vechi, dar dacă doriți să mergeți și mai departe, există chiar picturi personalizate artistice.

Poți să pictezi imagini personale sau să utilizezi modele cinematografice de motociclete celebre.

  • Pași:

1. Pregătiți-vă munca și determinați spațiul pe care va fi vopsit pe bicicletă. Nett 2. Curățați părțile care vor forma "pânza" unde va fi plasată opera de artă - de exemplu, cadrul, rezervorul, corpul motorului sau radiatorul. Pentru motocicletele vechi, șlefuiți toate piesele din aluminiu și lustruiți toate piesele din oțel inoxidabil. Donnez 3. Dați țesăturii un strat de bază folosind smaltul motorului la temperatură înaltă, care este fabricat special pentru motoare și nu necesită un grund. Créez 4. Creați un aspect par transparent prin pulverizarea vopselei pe panza cu un strat de bază alb PPG. Vopsea cu pistol de pulverizare pentru un finisaj neted. Une 5. Odată uscat, sunteți gata să pictați bicicleta cu un design important pentru dvs.

2. Plăcuță de licență personalizată

O placă de licență personalizată pentru motociclete este o modalitate foarte bună de a adăuga o atingere personală la bicicletă.

Pe lângă culorile de lux, ea poate transmite un mesaj important despre numele dvs., o dată specială sau un slogan exprimat într-o combinație alfanumerică aleasă de dvs.

Provinciile Canadei au propriul program de plăci personalizate, permițând utilizarea a până la cinci caractere pentru motociclete (șapte pentru vehicule standard).Etape:1. Compuneți plăcuța de înmatriculare a motocicletelor personalizate cu trei până la cinci caractere alfanumerice. Pré 2. Pregătiți numărul licenței de conducere sau numărul de identificare al titularului (NIT). Contactez 3. Contactați un agent autorizat pentru înregistrarea vehiculelor pentru a vă procesa plăcuța de înmatriculare personalizată. Ei vor verifica dacă combinația dvs. preferată alfanumerică este disponibilă.

4. Completați formularul de înscriere. Veți avea apoi termenii de plată și detaliile livrării.

5. Placa dvs. de înmatriculare personalizată ar trebui să sosească în decurs de trei până la patru săptămâni.

Pentru mulți motocicliști, deținerea unei motociclete este un lucru personal - o reflectare a stilurilor și valorilor lor, cum ar fi libertatea și controlul individual. Cu o vopsea și o placă de înmatriculare personalizată, puteți să arătați lumii pe care o conduceți în stil.