Siguranța anvelopei este siguranța dvs. și prelungește durata de viață a mașinii și a anvelopei. Iată trei sfaturi pentru a vă menține anvelopele în funcțiune. Verifiez 1. Verificați siguranța pe suprafața de rulare

Când anvelopele se uzează și numai 1,5 mm (1/16 in) de adâncime rămase, acestea trebuie înlocuite.

Anvelopele vândute în America de Nord trebuie să aibă "bare de uzură" în interior pentru a ști când este necesar un înlocuitor.

  • Totuși, dacă trebuie să conduceți în ploaie, ar trebui să vă schimbați anvelopele atunci când rămân doar treizeci de milimetri (1/8 inch).
  • În caz contrar, apa nu poate scăpa destul de repede sub anvelope și riscați acvaplanarea: o situație periculoasă în care mașina dvs. pierde aderența și plutește literalmente pe apă.
  • Conducerea în zăpadă va necesita cel puțin cinci milimetri (3/16 in.) Pe suprafața de rulare pentru o tracțiune adecvată.
  • Asigurați-vă că aveți suficientă suprafață de rulare pentru o conducere în condiții de siguranță în timpul iernii, precum și conducerea în ploaie, în funcție de nevoile dvs. Faite 2. Rotiți anvelopele
  • Rotirea anvelopei ajută la distribuirea uniformă a uzurii și vă asigură că obțineți maximum de drum.
Prima rotație este deosebit de importantă. Manualul proprietarului trebuie să specifice atât perioada, cât și modelul de rotație.

Alternativ, rotiți anvelopele la fiecare 9.700-12.000 km (6000-7.500 mile). Anvelopele dvs. ar trebui să cunoască exact modelul de rotație a pneurilor. Achetez 3. Cumpărați anvelope uzate

  • Dacă dețineți o mașină pe care intenționați să o conduceți pentru încă un an, ultimul lucru de care aveți nevoie este să cumpărați un nou set de anvelope. Cu toate acestea, când este timpul să înlocuiți anvelopele, trebuie să o faceți.
  • În loc să ezitați, cumpărați un set de anvelope uzate. Apelați dealerii locali pentru a vedea ce este disponibil.
Veți fi surprinși să vedeți gradul de uzură al pneurilor pe care proprietarii de mașini sunt preocupați de imaginea lor. Păstrați la îndemână dimensiunile anvelopei.
  • Este, desigur, important să știți cum să mențineți presiunea corectă și să administrați o puncție, dar siguranța anvelopelor nu este limitată la acești factori.