Cu aceste sfaturi, puteți economisi la costurile dvs. pentru a vă bucura mai bine de călătorie și de a acumula amintiri de o viață. Iată cum. En 1. Cu autobuzul

Autobuzul este una dintre cele mai ieftine moduri de a călători pe distanțe lungi în Canada sau în străinătate și există mai multe modalități de a economisi bilete.

Prin cumpărarea biletului cu 7-14 zile în avans în unele companii de autocare, beneficiați de tarife reduse.

 • Invitați un prieten sau o rudă care să vă însoțească în călătoria dvs. pentru a primi o reducere de 75% din partea unor companii. Amintiți-vă, totuși, că trebuie să rezervați cu cel puțin trei zile în avans.
 • Majoritatea oamenilor sunt conștienți de reduceri ale studenților, dar toți cei peste 62 de ani primesc automat o reducere de 10%. Nu 2. Nu te deranja
 • O plimbare cu trenul relaxată oferă multe beneficii celor care nu se grăbesc: spațiul pentru picioare, camera pentru bagajele grele și libertatea de mișcare pentru cei mici rău pentru a păstra liniște.
Este recomandabil să rezervați în prealabil ca ratele de economie tind să dispară rapid în sezonul de vârf. Multe companii fac oferte speciale, adesea pentru seniori sau familii.

3. Închirieri auto inteligente

 • Merită încercat norocul dvs. prin rezervarea celui mai ieftin automobil disponibil.
 • Deoarece aceste mașini sunt limitate în număr, agenția de închiriere este uneori capabilă să vă ofere un clasament. Dacă oferă un upgrade, asigurați-vă că nu plătiți mai mult, mai ales dacă ați rezervat în avans cu carte de credit.
Aproximativ 20% dintre consumatori iau în mod sistematic asigurarea de închiriere auto, în timp ce este probabil să fie acoperită de asigurarea proprie sau de cartea de credit și, în consecință, plătesc în mod inutil $ 7 până la $ 30 pe zi în plus.

Pentru a afla dacă aveți nevoie de asigurare, contactați compania de asigurări sau de card de credit.

 • Majoritatea companiilor de închirieri auto aplică o rată de 24 de ore. Dacă vă închiriați mașina marți și o returnați miercuri, veți fi taxat doar o zi, dar numai dacă o veți returna în 24 de ore.
 • După 24 de ore, majoritatea companiilor percep o rată orară pentru următoarele trei-patru ore. Dacă aduceți mașina cu întârziere de câteva ore, se plătește o zi suplimentară.
 • Tarifele de închiriere auto variază de 50% sau mai mult, în funcție de agenție, chiar dacă acestea se află în aceeași locație.
 • Pentru a obține cea mai bună afacere, rezervați mașina cu cel puțin o săptămână în avans și chiar mai mult în sezonul de vârf.
 • Internetul este un loc minunat pentru a compara tarifele pentru inchirieri masini.
 • Călătoria pe uscat este una dintre cele mai ușoare căi de a economisi bani atunci când călătoriți în Canada sau în Statele Unite. Aceste sfaturi simple, care pot deveni și mai economice, vă permit să vă petreceți agentul la destinație și nu doar pentru călătorie.