Cumpararea sau închirierea unui vehicul este o investiție mare, dar există modalități de a limita cheltuielile. Iată câteva sfaturi pentru a obține de la punctul A la punctul B atunci când doriți să cumpărați sau să închiriați o mașină și să păstrați mai mulți bani decât v-ați fi așteptat în portofel. M 1. Feriți-vă de tratamente și garanții de protecție

Nu permiteți vânzătorilor de mașini să vă vândă garanții sau tratamente de protecție pentru mașina dvs., promițându-vă să păstrați-o frumoasă și strălucită pentru anii următori. De ce? Acestea sunt adesea adesea adesea concepute pentru a vă impresiona cu termeni cum ar fi "polimer pe bază de vopsea sealer", care adaugă absolut nimic la valoarea de masina ta.
  • Multe dintre aceste tratamente sunt garantate pe o perioadă de 5 ani când, de fapt, chiar și cele mai bune substanțe de etanșare vor fi eficiente numai pentru 6 până la 12 luni. Dealerii pariază pur și simplu pentru faptul că probabil că nu vă veți întoarce la magazin pentru a vă solicita să vă atingeți la cel mai mic zgomot al mașinii.
  • Un vânzător lipsit de scrupule ar putea chiar să susțină că polimerul în care este proiectat caroseria mașinii este rezistent la excrementele de pasăre, deși acestea pot fi totuși printre clauzele de excludere a garanției: cunoașteți întotdeauna contractele dvs. în fiecare detaliu! Passez 2. Petreceți călătoria atunci când obțineți protecția împotriva ruginei
  • Când un dealer de mașini oferă protecția împotriva ruginei pentru mașina dvs., refuzați oferta. Masinile sunt atat de bine concepute in zilele noastre ca aceasta protectie este de fapt o risipa de bani. Păstrați-vă pozițiile și nu lăsați vânzătorul să vă sperie cu acuzații despre efectele negative ale sarei rutiere asupra mașinii dvs. Choisissez 3. Alegeți strategic atunci când rezervați o mașină de închiriere
Multe destinații de vacanță populare nu au suficiente vehicule compacte și economice pentru a satisface nevoile tuturor celor care doresc să economisească bani prin închirierea unei mașini. mai modestă mașină. Este posibil să transformați această situație în avantajul dvs.

Dacă vă îndreptați spre o destinație turistică aglomerată, cea mai bună opțiune este să închiriați cea mai mică mașină posibilă. Nu veți fi singura care doriți să economisiți bani, iar mașinile mici vor fi primii care vor pleca.

Dacă toate mașinile mici au fost deja închiriate când mergi la biroul de închiriere, compania vă va oferi un upgrade gratuit.
  • Ce trebuie să faceți, însă, dacă schema dvs. nu funcționează și agenția are în continuare câteva mașini mici disponibile? Nu-ți face griji. Dacă doriți cu adevărat o mașină mai mare, spuneți reprezentantului că v-ați răzgândit. Ei vor fi bucuroși să vă închirieze un model mai mare.
  • Amintiți-vă că este mult mai ușor să treceți la un model mai scump decât un model mai economic.
  • Amintiți-vă, dealerii și companiile de închiriere au goluri diferite decât tine; ei vizează cea mai bună vânzare posibilă. Asigurați-vă că urmați aceste sfaturi și întreprindeți-vă cercetarea cu sârguință. Dacă păstrați un ochi pentru chilipiruri și negociați în mod eficient, puteți economisi o bună parte din bani atunci când închiriați sau cumpărați o mașină. O călătorie bună!