în condiții de siguranță Accesoriile motocicleta nu poate preveni un accident, dar poate reduce riscul de rănire gravă, mai ales pentru noi piloti. Înainte de a porni, luați următoarele echipamente.

Bicicletele sunt modul preferat de transport pentru cei care sunt în căutare de senzații tari și de distracție. Ele se pot dezvolta viteze incredibil de rapid, lăsându-vă mai vulnerabil decât condusul unei mașini. De aceea este important să vă asigurați că purtați costumele potrivite. Unele dintre cele mai importante accesorii pe care trebuie să le aduceți pentru a conduce motocicleta sunt enumerate mai jos.

1. O casca casca este în general considerată cea mai importantă piesă de echipament de siguranță o motocicletă. O casca buna trebuie sa te protejeze de socuri in caz de accident.

  • Motocicliștii care nu poartă căști de protecție mai mare susceptibile de a suferi un prejudiciu grav sau deces la cap.
  • Asigurați-vă că casca îndeplinește standardele de siguranță și se potrivește bine. Pentru a fi bine reglat, casca trebuie să se potrivească forma obraji și maxilarului și cutiei craniene și temple. Des 2. Boots
Pe o motocicletă, picioarele sunt deosebit de vulnerabile. Acestea vă ajută să mențină echilibrul atunci când trebuie să se oprească la o lumină roșie și rezista vânt și ploaie în timpul mersului.

Este important să alegeți o pereche bună de cizme care să vă protejeze în timp ce conduceți. Doriți să vă asigurați că cizmele sunt special concepute pentru o plimbare cu motocicleta.

  • cizmele tale ar trebui să fie din piele, cu întăriri Kevlar pentru a vă proteja mai bine de resturile de zbor și de accident prejudiciu.
pantaloni 3. Nu ar trebui să poarte blugi sau pantaloni pentru o plimbare cu o motocicletă normală.

Aceste țesături sunt de obicei foarte subțire și nu oferă o protecție sporită împotriva elementelor și a accidentelor.

  • Cel mai bine este să purtați pantaloni din piele sau jambiere pentru protecție suplimentară.
  • 4. O jachetă motocicleta
Protecția trunchiului împotriva accidentelor este, de asemenea, important atunci când conduce o motocicletă.

Un simplu strat sau camasa poate fi periculos. Nu risca doar vânt și de vreme, dar nu sunt protejate în caz de accident.

  • Un sacou motocicleta bun ar trebui să fie făcută dintr-un material durabil, care acționează ca armura pentru corpul tau.
  • Unele dintre acestea sunt realizate din materiale dure de spumă, care sunt dificil de a sparge și au o capacitate de absorbție mare impact.