Oamenii care iubesc motocicletele au nevoie de viteză, deci nu este surprinzător faptul că mulți dintre ei iubesc și muzica care provoacă adrenalina. Aceste patru accesorii excelente pentru motociclete vă vor permite să ascultați melodiile preferate în deplasare.

Dacă doriți să adăugați câteva accesorii la bicicletă pentru a vă bucura de muzică atunci când vă aflați pe drum - de la o călătorie rapidă la o excursie pe parcursul a mai multe zile - verificați această listă.

1. Setul cu cască Bluetooth

O căști Bluetooth cu motocicletă are capacitatea Bluetooth care vă permite să vă sincronizați căștile cu telefonul smartphone.

  • Aceasta înseamnă că nu numai că puteți vorbi la telefon în timp ce conduceți, dar puteți, de asemenea, să ascultați selecția preferată în confortul propriei căști.
  • Setul cu cască Bluetooth este o modalitate excelentă de a vă asigura că puteți asculta muzica dvs. și vă poate ajuta să vă mențineți în siguranță și protejați în timpul călătoriei. Système 2. Sistem stereo
Dacă preferați să aruncați aerul în aer liber, alegeți un sistem stereo pentru motociclete care pot fi instalate pe motocicleta dvs. și puteți reda muzica direct.

Există o gamă largă de opțiuni stereo, inclusiv unele care pot reda fișiere MP3 și radio local.

  • Găsirea unui sistem stereo pentru motocicletă este o modalitate excelentă de a vă distribui melodiile preferate cu lumea din jurul vostru.
  • 3. Difuzor multi-voce
Nu adăugați doar un stereo simplu la bicicletă.

Amplificați-l cu un sistem complet de difuzoare, care vă permite să creați un sunet pseudo-cvadrafonic pe motocicletă și să amplificați bassul cu un subwoofer.

  • Găsiți un sistem de difuzoare care satisface nevoile dvs. de ascultare:

Luați un set mai mic care se confruntă cu șoferul dacă doriți să ascultați muzică în timp ce conduceți.

  • Sau investește într-un set care strigă muzică pentru a împărtăși cu oamenii cu care te plimbi.
  • 4. Suport pentru smartphone
Multe companii vindeți suporturi smartphone pentru ghidon motocicleta.

Dacă doriți să vedeți telefonul sau dacă doriți să selectați muzică pentru setul cu cască Bluetooth, achiziționați un suport pentru smartphone pentru motocicletă.

  • Asigurați-vă că cumpărați dimensiunea potrivită conform modelului telefonului dvs., apoi montați-l pe ghidon pentru a vă menține telefonul la loc cu toate vitezele.