Soseaua este un loc de joaca, dar scopul este de a ajunge la destinație într-o singură bucată. Urmați aceste4 sfaturi esențiale de siguranță motocicletapentru a evita punerea în pericol siguranța dumneavoastră.

1. Purtați întotdeauna protecție

Este legea fiecare jurisdicție: Canada, este interzis să o plimbare cu motocicleta, fara o casca este conformă cu legile universale pe căști de protecție Canada.

  • Nu este numai ilegal să nu purtați o cască, dar dacă nu o faceți, un accident ușor ar putea deveni un prejudiciu mortal la cap.
  • De asemenea, ia în considerare alte echipamente de motociclete, cum ar fi un sacou, pantaloni, cizme și mănuși.
  • Dacă o cârpă obișnuită vă poate proteja de arsuri și vânt, nu va fi foarte utilă în cazul unei căderi. Căutați articole de îmbrăcăminte rezistente la rupere, în special cele fabricate din materiale rezistentă la abraziune sau de luptă. Gard 2. Păstrați distanța
Lăsați suficientă distanță între bicicletă și vehiculele din jurul dvs.

Cum poți opri instantaneu, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la mașinile care ți-au precedat. Totuși, acest 4x4 în spatele dvs. poate să nu puteți decelera la fel de repede ca tine. Deci, întotdeauna ia în considerare vehiculele din spatele tău încetinind treptat.

  • Nu uitați să luați în considerare creșterea distanței de frânare pe drumurile umede, înghețate sau cu zăpadă. Dém 3. Stați în trafic
  • O motocicletă este un vehicul mai mic și mai îngust decât un vehicul rutier standard. Prin urmare, este mai puțin vizibil pentru conducătorii auto și camioanele.
atrage atenția asupra ta, purtând o cască și o îmbrăcăminte strălucitoare, foarte reflectantă.

Nu vă bazați numai pe iluminare pentru a vă comunica intențiile, deoarece alți șoferi le pot ignora cu ușurință. În schimb, utilizați semnale de mână care vor fi vizibile la nivelul vederii șoferului.

  • Faceți contactul vizual cu ceilalți șoferi pentru a vă atrage atenția.
  • 4. Nu intrați într-o înregistrare de anduranță
  • Conducerea unei motociclete nu este același lucru cu conducerea unei mașini. Prin urmare, trebuie să vă permiteți perioade de odihnă, în special în călătorii lungi.
Limitați distanța zilnică la maxim 500 km și mai puțin dacă călătoriți pe drumuri accidentate sau pe terenuri deluroase.

În zilele fierbinți, asigurați-vă că rămâneți hidratat și folosiți protecția solară pe pielea expusă.

  • Asigurați-vă că aveți o protecție adecvată, vă păstrați distanța, atrageți atenția celorlalți șoferi și cunoașteți limitele, o excursie cu motociclete va fi mult mai sigură. O călătorie bună!