Este posibil să nu v-ați gândit la culoarea mașinii dvs. noi, dar există motive bune pentru a face acest lucru. Vopsirea masinii nu doar transforma aspectul ei. Il 1. Există o legătură între culoare și accidente

În timp ce companiile de asigurări nu le pasă de culoarea mașinii dvs., există o corelație între accidentele de mașină și culoarea mașinii.

Folosind date reale furnizate de poliție și luând în considerare factori precum tipul de vehicul, condițiile de iluminare, adresa șoferului și mediul înconjurător, echipa de cercetare a Vehiculele negru, albastru, gri, verde, roșu și argintiu sunt mai susceptibile la accidente decât altele. Echipa a constatat, de asemenea, că albul este soluția cea mai sigură, deoarece autoturismele albe sunt cu 10% mai puțin probabil să fie implicate într-un accident, probabil pentru că o mașină de culoare deschisă este mai ușor de a se vedea. Cercetări 2. Unele culori ale mașinilor fac fericirea păsărilor

  • Dacă vă gândiți încă să cumpărați o mașină roșie sau albastră, motivul următor ar putea să vă descurajeze.
  • Potrivit unui studiu de 1.000 de masini in cinci orase din Anglia, pasarile isi lasa fecalele mai des pe masini rosii, albastre si negre decat pe modele alb, gri, argintiu si verde.
Nu există niciun motiv științific pentru care păsările preferă anumite culori altora, dar teoriile nu lipsesc din conducătorii auto.

Unii sugerează că roșul este sinonim cu pericolul pentru păsări, ceea ce îi invită să "atace" mașina.

  • Alții susțin că păsările confundă mașinile albastre cu mici corpuri de apă.

În cele din urmă, unii cred că culorile mai adânci sunt mai reflectorizante, ceea ce încurajează păsările să lupte împotriva propriei gândiri. Le 3. Albul este bun pentru revânzare

  • Dacă aveți de gând să vă vindeți mașina după aproximativ trei ani, ar fi mai bine să optați pentru o mașină albă. De fapt, de mulți ani, culoarea albă a fost cea mai populară culoare din America de Nord, înainte de negru și de argint.
  • Prin urmare, veți putea să vă vindeți mașina la un preț potențial mai mare decât un alt vehicul de culoare mai puțin populară, cum ar fi portocaliu sau verde.
  • Când culoarea nu afectează prețul
Cu toate acestea, alegerea de culoare nu poate afecta prețul vehiculului.

De exemplu, dacă ați închiriat o mașină, culoarea ei nu ar trebui să conteze pentru că nu veți vinde mașina singură.

  • Alegerea culorii nu ar trebui să afecteze prețul de revânzare dacă nu intenționați să vă vindeți vehiculul înainte de 10 ani sau mai mult, deoarece în acest stadiu culoarea vehiculului nu mai este luată în considerare.

Desigur, dacă nu vă pasă de valoarea de revânzare, în general, culoarea nu contează atâta timp cât vă gândiți la alte sfaturi.

4. Culoare biografia ta

  • Pentru a termina, culoarea este pur o chestiune de alegere și poate spune multe despre gusturile tale și despre tine.
  • Conduceți o mașină roșie aprinsă? Există o șansă bună să vă atrageți atenția asupra voastră, ceea ce roșul nu reușește să facă.

Poate ești mai conservator. Vehiculele gri și argintii sunt adesea alese de cei care preferă să evite riscurile sau să trezească un interes necorespunzător.

Cei mai înțelepți, cu valori și gusturi simple, vor putea opta pentru o mașină bej.

Lista ar putea merge pe termen nelimitat, dar scopul principal este să te înveți că mașina pe care o conduci nu ar trebui să dea o impresie proastă despre tine.

  • Pe scurt, alegerea culorii potrivite pentru mașina următoare nu este doar o reflectare a stilului tău. Culoarea poate afecta accidentele și loviturile de păsări.