Odata ce o masina incepe sa afiseze cu inscriptie inscriptia "spala-ma, te rog!", Poate fi timpul sa vizitezi o spalatorie auto. Dar merită costul? Iată ce trebuie să știți.

Copiii sunt unanimi: a merge la spălătorie auto este o adevărată plăcere! Jeturile care inundă mașina, mașinăria care stă în cale ... Plânse mici de bucurie și râs garantate! În plus, spălătorul auto nu este numai popular cu tinerii, ci și cu șoferii care pot elimina brusc această sarcină din lista lor de treburi. Des 1. Servicii À la carte

În general, serviciile de spălătorie auto sunt oferite à la carte. Acestea permit includ:

Eliminarea murdăriei și a sării depozite, poluanți sau alte

  • Creșterea de protecție UV vehicul De la a da un finisaj lucios, ca geamurile laterale ca crom și vopsea
  • Creșteți claritatea și vizibilitatea parbrizului
  • Protejați vehiculul împotriva ruginei
  • Uscați complet autovehiculul înainte de a pleca. Des 2. Beneficii nesemnificative
  • În plus față de beneficiile estetice ale opririi într-o mașină de spălat, jeturile de înaltă presiune care sunt îndreptate sub vehicul pot desprinde murdăria, făcând conducerea mai ușoară.
Nu uitați că murdăria atrage umiditatea, care rămâne în contact direct cu suprafața vehiculului.

De fapt, murdăria are tendința de a deveni înglobată în imperfecțiunile mici ale unui vehicul, cum ar fi zgârieturile urâte pe corp.

  • Prin eliminarea murdăriei, se împiedică orice urmă de umiditate care poate crea pete de rugină atât de nedorite pe vehicul. O modalitate foarte bună de a vă îngriji investiția, este de la sine înțeles. 3.
  • personalizat de servicii În cazul în care spălătorii auto automate self-service sunt ocupate, chiar și pe vreme rece, unii încă șoferii preferă să încredințeze masina lor la o echipă de specialiști care se ocupă de curățarea completă - in aer liber în interiorul - vehiculului.
Într-un fel sau altul, ideea este să nu vă găsiți cu un vehicul pe care cineva a urmărit degetul: "Te rog, spală-mă!". Des 4. Economisește timp

Vehiculul tău este murdar? Oferind o oprire într-o mașină de spălat salvează timp prețios, este incontestabil!

  • Într-adevăr, toți șoferii vor fi de acord: este nevoie de mult mai mult timp să se spele, să se spele, să se clătească, apoi să se ceară o mașină cu mâna, decât să fie curățată într-o spălătorie auto, tot aburul.
În doar câteva minute, vei fi gata să lovești drumul ... cu o bijuterie a unui vehicul curat!