Spălați-vă mașina prin produse pe care probabil aveți deja acasă? Este posibil! Și eficace. Urmați sfatul nostru și vă va plăcea să vă vedeți mașina strălucind odată ce ați ieșit din spălătorie auto.

Soluția de curățare a bicarbonatului de sodiu

Pregătiți-vă propria bază de curățare condensată în avans pentru spălarea mașinii următoare. Se toarnă 50 g (1/2 cană) de bicarbonat de sodiu într-o cutie de 1 galon, apoi se adaugă 50 ml de lichid de spălat vase și suficientă apă pentru a umple recipientul până aproape de vârf. Înșurubați capacul, agitați și depozitați concentratul pentru utilizare ulterioară. Când trebuie să vă spălați mașina, agitați puternic, apoi turnați 250 ml (o cană) a bazei de curățare într-o găleată cu apă. Umpleți găleata cu apă caldă, agitați-o pentru a se amesteca bine și soluția pentru curățarea casei este gata de utilizare.

Un produs surprinzător de spălare fără ceară

Adăugați 250 ml (o cană) de kerosen într-o găleată umplute cu apă și puneți această soluție pe mașina dvs. cu un burete. Nu trebuie să pulverizați mașina înainte de spălarea sau clătirea sau lustruirea după ce ați terminat. Iar data viitoare când va ploua, apa de ploaie va crește pe corp, reducând riscul de rugină.

Hair Conditioner pentru Shine

Spălați-vă mașina cu un balsam care conține lanolină. Nu vă veți crede ochii când vedeți că mașina dumneavoastră arată proaspăt ceruită și că ploaia alunecă pe corpul vostru.

Strângeți farurile mașinii

Țineți farurile lustruite (și în siguranță) aplicând un agent de curățare a sticlei și frecați energic cu o pereche de chilot vechi.