Închirierea unei mașini poate fi foarte convenabilă, dar cel mai bine este să faceți niște cercetări în avans pentru a vă bucura de un pachet mai bun și evitați costurile ascunse. Asigurați-vă că următoarea dvs. închiriere auto merge fără probleme, urmând aceste sfaturi. M 1. Feriți-vă de drivere suplimentare

Cele mai multe companii de închiriere de mașini oferă contracte care permit doar un singur conducător auto. Dacă credeți că alte persoane vor trebui să conducă mașina, va trebui probabil să plătiți suplimentar.

În mod normal, se aplică o taxă zilnică și se adaugă la prețul de închiriere pe zi.

  • Taxele suplimentare ale conducătorilor auto pot conduce factura, însă doriți să vă asigurați că în contract sunt specificați șoferii suplimentari sau că nu vor fi acoperite de asigurare. Les 2. Șoferii tineri costă mai mult
  • Dacă tu sau un alt șofer este sub 25 de ani, majoritatea companiilor de închirieri auto vor percepe o taxă zilnică. Aceste taxe pot fi chiar destul de scumpe, chiar dacă tânărul șofer nu conduce frecvent.
Unele provincii nu permit persoanelor sub 25 ani să închirieze o mașină. Asigurați-vă că verificați cu compania în avans la rezervare. Certaines 3. Unele carduri de credit acoperă asigurarea

Trebuie să vă asigurați că aveți unele asigurări pentru a acoperi daunele de coliziune și alte nevoi de asigurare în cazul în care aveți nevoie de ea. Rețineți că achiziția de asigurări prin intermediul companiei de închirieri auto poate fi adesea foarte costisitoare.

  • Dacă rezervați mașina cu un card de credit, verificați politica companiei de carduri de credit privind închirierea mașinilor.
Multe companii de carduri de credit oferă asigurări care acoperă daunele, care vă pot economisi o mulțime de bani pentru achiziționarea de protecție de asigurare de la compania de închiriere. În 4. Aflați despre disponibilitatea și timpul de întoarcere

Unele companii de închiriere de mașini percep taxe suplimentare pentru întârzieri la ridicarea sau depozitarea autoturismului. Nu trebuie să uitați să le spuneți în avans că ați întârziat. Mulți dintre ei vor renunța la o majorare dacă îi spui în avans. Prin urmare, este mai bine să le informați cu privire la planurile dvs.

  • La următoarea închiriere, urmați aceste sfaturi simple pentru a economisi bani asigurând în același timp o călătorie ușoară și fără probleme!