manuale de siguranță Pentru a merge cu motocicleta, trebuie să aveți o licență de motocicletă curent, care este diferit de cel pe care trebuie să efectueze o masina. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să obțineți licența de motocicletă. Ét 1. Studiul manualului de motociclete

Manualele de motociclete pentru teritoriul dumneavoastră conțin toate legile și regulamentele care fac parte din examenul pentru licență.

Este ușor să descărcați o copie a acestui manual de la agenția auto locală.

  • Studiați acest manual cu atenție, nu numai pentru a lua testul, ci și pentru a cunoaște regulile drumului și procedurile de siguranță corespunzătoare. Călătoria cu motocicleta poate fi periculoasă dacă nu sunteți conștient de legile rutiere locale. Demandez 2. Solicitați o licență pentru cursant
  • Cele mai multe regiuni au cerințe de vârstă diferite pentru obținerea unei licențe sau a unui permis de conducere.
Un permis de ucenicie vă permite să conduceți în condiții limitate, astfel încât să puteți obține o practică înainte de a obține o licență permanentă.

Restricțiile includ uneori conducerea cu un motociclist licențiat numai în anumite ore ale zilei sau în anumite zone.

  • 3. Practica, practica, practica!
  • Există, de obicei, o perioadă de practică pentru utilizarea licenței elevului dvs. înainte de a trece examenul de licență. Utilizați acest timp cu înțelepciune!
Aveți posibilitatea să petreceți câteva ore în fiecare zi practicând diferite setări pentru a vă familiariza mai bine cu bicicleta și cum să vă ocupați de ea pe drum.

Mergeți ușor la început și urmați toate legile privind traficul și siguranța pentru a evita punerea în pericol a dvs. sau a altor persoane.

  • 4. Asigurați-vă că bicicleta dvs. trece testul
  • Abilitățile dumneavoastră de conducere nu sunt singurii factori evaluați în timpul revizuirii licenței. Motocicleta dumneavoastră trebuie să fie, de asemenea, în ordine.
Verificați motocicleta înainte de testul de conducere.

Dacă se întâmplă ceva în neregulă cu acesta, cum ar fi o lumină care nu se aprinde sau piese de schimb necorespunzătoare pentru drum, nu vi se va permite să o utilizați pentru examen.

  • o motocicletă poate fi periculoasă, astfel încât să fie sigur de a purta întotdeauna echipament de protecție adecvat, pur și simplu pratiquiez sau au obținut cu succes licența dvs. motocicleta.