Acesta poate fi tentant să se dea în și să cumpere o bicicletă la un pret mult prea mare. Iată ce trebuie să știți pentru a negocia foarte mult despre o motocicletă. Nu 1. Nu faceți o ofertă

Fie că sunteți în căutarea de a cumpăra o motocicletă nouă sau folosită de un dealer sau de un individ, este important să nu începeți niciodată cu o ofertă.

Indiferent de prețul recomandat, este puțin probabil ca bicicleta să vândă la acest preț.

  • În schimb, ambele părți trebuie să înceapă să negocieze cu prețul care va face vânzarea aproape.
  • "Cât sunteți dispuși să plătiți pentru această bicicletă?"

Vânzătorul vă întreabă de obicei "Cât sunteți dispuși să plătiți pentru această bicicletă?" Din câte știți, vânzătorul poate fi dispus să vândă bicicleta pentru mai puțin decât ați fi dispus să plătiți.

În schimb, răspundeți la întrebare spunând: "Sunteți expertul". Întrebați cât de mult vânzătorul este dispus să renunțe la bicicletă. N'oubliez 2. Amintiți-vă de suplimentele

  • Odată ce ați convenit asupra unui preț, vânzătorul poate încerca să-și majoreze comisionul prin oferirea unei garanții extinse sau după vânzări.
În general, nu este necesară o garanție extinsă, deoarece motocicleta este deja acoperită de producător pentru unu până la doi ani.

În loc să cadă în capcana vânzătorului pentru a vă vinde cele mai recente cască sau mănuși la modă, cereți-le să fie incluse în preț pentru a încheia tranzacția.

  • 3. Determina bugetul dvs.
  • Este uneori intimidant pentru a merge la un dealer de motociclete. Cu atât de multe motociclete frumoase și puternice, este ușor să fii ispitit de un model dincolo de buget.
Este în interesul dumneavoastră să efectuați deja cercetări privind bicicleta pe care doriți să o cumpărați și să știți cât de mult sunteți dispuși să cheltuiți. Achetez 4. Cumpărați la momentul potrivit

Din moment ce dealerii încearcă să scape de cât mai multe motociclete posibil înainte de sfârșitul anului, cel mai bun moment pentru cumpărare este în decembrie.

  • De asemenea, este în afara sezonului pentru o motocicletă. Dealerul poate fi dispus să scape de bicicletă, permițându-vă să faceți o treabă mai bună.
Cheia unei negocieri reușite este să rămâi ferm și să fii gata să pleci. Dacă prețul este corect, încheiați tranzacția.

La fel ca și cum ai cumpăra o mașină, foarte puțini oameni preferă să negocieze pentru cumpărarea unei motociclete. Cu aceste sfaturi simple, știți acum ce trebuie să faceți pentru a negocia o afacere mai bună pe o motocicletă.