Găsirea motocicleta perfectă poate părea copleșitoare, mai ales atunci când încercați să economisiți bani. Aceste patru sfaturi vă vor ajuta să alegeți bicicleta potrivită pentru nevoile dvs., reducând în același timp costurile. Demandez 1. Cereți o reducere

Dacă vă cumpărați bicicleta de la un dealer sau cumpărați o mașină utilizată, nu vă puteți răni să întrebați dacă ar fi dispuși să vă ofere un preț mai mic. Cel mai rau pot spune este nu.

În cazul în care cumpărătorul știe că sunteți interesat, dar nu intenționați să plătiți la fel de mult cât vă cer, ar putea fi dispuși să reducă puțin prețul.

  • Acest lucru vă poate ajuta dacă ați dezvoltat o relație cu distribuitorul sau ați arătat deja un interes în achiziționarea unei motociclete înainte și ați vizitat și inspectat motocicleta de mai multe ori. Laissez 2. Lăsați în plus
  • Cele mai multe dealeri de motociclete vă va încuraja să cumpărați o varietate de opțiuni de lux, cum ar fi scaune scumpe, anvelope premium și jante, sau un motor mai mare.
Aceste opțiuni nu sunt necesare și dacă vă decideți să le cumpărați într-o zi, puteți oricând să le adăugați la bicicletă după cumpărare.

Este mai bine să alegeți o bicicletă de bază până când aveți mai mulți bani pentru a cheltui pe piese mai scumpe.

  • Este mai important pentru tine să te asiguri că cumperi o motocicletă cu un corp bun și un motor bun. Recherchez 3. Căutați o bicicletă uzată
  • Motocicletele folosite pot fi de multe ori o afacere bună. Verificați site-urile online pentru a găsi vânzătorii care oferă cele mai mici prețuri pentru diferite tipuri de motociclete.
  • Uneori puteți găsi biciclete minunate pe care proprietarii nu le pot păstra din diverse motive și puteți face o afacere bună.
Nu uitați să faceți o inspecție pe motocicletă înainte de cumpărare pentru a vă asigura că veți obține o motocicletă sigură și nu o grămadă de fier vechi.

Asigurați-vă că întrebați proprietarul dacă el a înlocuit deja piesele importante pe motocicletă sau dacă a avut deja un accident. Acest lucru va afecta modul în care se comportă pe drum și capacitatea dvs. de a le menține în viitor.

  • 4. Nu cercetarea dvs.
  • Înainte de a lua în considerare cumpărarea unei motociclete noi, ar trebui să cercetați prețurile percepute pentru diferite mărci și modele de motociclete.
  • Dacă nu cunoașteți prețurile, ați putea să plătiți prea mult când ați fi putut găsi o ofertă mai bună în altă parte.
Puteți citi ghidurile cumpărătorilor pentru a găsi prețuri mai specifice pentru diferite tipuri de motociclete.

Cumpărarea unei motociclete este adesea mai ieftină decât cumpărarea unei mașini, dar este încă o mulțime de bani. Urmând aceste sfaturi, veți găsi cu siguranță bicicleta visurilor dvs. la un cost mai mic.