Reparații auto poate fi scump, și că nu mai vorbim de toate celelalte costuri asociate cu masina ta. Iată câteva sfaturi pentru rezolvarea și rezolvarea unor probleme obișnuite. Ret 1. Returnați zgârieturile repede

Rustul va împiedica retușarea vopselei de aderarea corectă.

Deci, nu uitați să păstrați vopseaua de retușare a culorii potrivite, astfel încât să puteți atinge zgârieturile superficiale care se găsesc adesea pe marginea ușilor, înainte de formarea ruginei. Utilisez 2. Folosiți hârtie lipicioasă

  • Dacă nu se repară un far crăpător sau un capac care clipește, apa se poate infiltra și poate provoca daune grave.
O soluție bună pe termen scurt este aplicarea unei benzi adezive pe fisură.

Utilizați o panglică roșie sau portocalie prevăzută în acest scop. Puteți să-l cumpărați la numeroase magazine de piese auto. Corr 3. Corectați o mică strălucire pe parbriz

  • Are o creangă creată o crăpătură, o strălucire sau o ciocnire pe parbriz? Luați mașina la un centru de reparații și înlocuire a parbrizului.
  • La o fracțiune din costul înlocuirii parbrizului, pot fi reparate crăpăturile sau fragmentele - chiar și cele mai adânci.
Reparații nu numai că restabilește integritatea structurală și împiedică răspândirea crăpăturilor și crăpăturilor, dar și îmbunătățirea clarității.

4. Reparați rezervorul de spălare a parbrizului

  • Crăpăturile din rezervoarele de ștergere sunt foarte frecvente pe măsură ce vehiculul îmbătrânește.
  • Un remediu bun - de a aștepta până când puteți cumpăra un nou rezervor sau de a găsi unul care este rupt - este de a introduce un sac de congelator din plastic în rezervor și umple-l cu șaibă.
5. Înlocuiți apărătoarele de noroi

Controlați regulat ghearele. Aceste aparate de protecție a noroiului, oricât de fragile pe cele mai multe mașini de astăzi, contribuie la prevenirea stropirii apei și a noroiului de sare din compartimentul motorului și deteriorarea componentelor electrice sensibile.

  • Din păcate, aceste apărătoare de noroi se îndepărtează cu ușurință - uneori chiar fără ca șoferul să fie conștient de asta.
Verificați daunele cauzate de aceste garnituri de noroi când spălați mașina și strângeți-le cu dispozitivele de fixare corespunzătoare sau înlocuiți-le după cum este necesar.

Ca protecție suplimentară împotriva stropirii noroioase, a murdăriei și a resturilor, instalați apărătoarele de noroi sub vehiculul dumneavoastră.

  • Orice cârlig de pe caroseria mașinii tale nu trebuie neapărat să te ducă la garaj, deși unii trebuie să aibă grijă rapid pentru a evita reparațiile (și deci cheltuielile) mai importante în viitor. Urmând aceste sfaturi, puteți rezolva singuri aceste probleme.