Daca nu vedeti punctul de a avea masina dvs. spalat in mod regulat, cred din nou. Iată cinci motive pentru utilizarea regulată a spălării automate.

1. Aveți grijă de lucrurile dvs.

Ai schimbat țițeiul, anvelopele tale s-au rotit, frânele s-au inspectat și mașina ta a servit regulat, precum și o mică curățenie săptămânală acasă. De ce să neglijezi spălarea mașinilor? La fel ca celelalte bunuri, mașina ta merită să ai grijă de ea.

  • Chimicalele din atmosferă lasă un strat de murdărie pe mașină, care poate deteriora vopseaua. Chiar și excrementele de pasăre o pot deteriora.
  • Cu cât mai mult timp lăsați acest strat de murdărie, cu atât este mai greu să curățați.
  • Preveniți obiectele nedorite de a ataca această proprietate valoroasă, luând-o la mașina de spălat.
  • Pentru un rezultat mai bun și protecție suplimentară între mașină și murdărie, ceară-l. Des 2. Economii de combustibil
Spălarea autovehiculului economisește în mod regulat combustibil.

Aparent, acumularea de murdărie pe mașină permite particulelor de aer să se agațe de ea și să creeze rezistență.

  • O mașină curată este cu 10% mai eficientă decât un vehicul sumbru. Une 3. Conducerea mai sigură
  • Se pare evident, dar curățarea autovehiculului într-o spălătorie automată din când în când curăță murdăria de pe faruri și oglinzi, asigurându-vă siguranța pe șosea.
Am toate programele aglomerate și nu avem timp să verificăm oglinzile și farurile înainte de fiecare cursă.

Apelarea la curățarea regulată este o modalitate bună de a efectua în mod regulat aceste verificări de siguranță.

  • 4. Scapa de bacterii
  • vorbim despre bacteriile din interiorul masinii tale. Curățați vasul dvs. de toaletă, telefonul mobil și tastatura calculatorului dvs., dar vă curățați volanul și diferite butoane de pe vehiculul dvs.?
Îți iei mașina în fiecare zi, mănânci acolo și ia-ți casă acolo. Aceste motive sunt suficiente pentru a vă curăța mașina de mai multe ori pe an.

Când intri în mașina ta, aduci înapoi bacterii de pretutindeni. De ce sa nu-i dati o curatare buna? Vous 5. Nu te vei rușina

  • Și dacă, din întâmplare, ai fi într-o zi să-ți conduci soții sau orice altă persoană importantă? Potrivit legii lui Murphy, acest lucru se va întâmpla într-o dimineață duminică, în martie, după ce se topeste zăpada, pe măsură ce întregul oraș se îndreaptă spre mașina de spălat vase.
  • Mentinerea regulata a masinii nu poate dauna si probabil vei evita situatii jenante intr-o zi sau alta.
Pe scurt, știți acum motivele care justifică spălarea regulată a mașinii dvs. în mașina de spălat. Dacă doriți să economisiți combustibil, să eliminați bacteriile, să conduceți în siguranță și să nu vă deranjați de starea mașinii dvs., este esențial să aveți grijă de ea.