Nu vă bucurați de toate avantajele atunci când închirierea unei mașini? Descoperiți cinci servicii oferite de agențiile de închiriere auto și bucurați-vă de toate beneficiile următorului dvs. închiriere.

1. Echipament special

Închirierea unui GPS cu mașina poate fi o opțiune evidentă, dar știați că multe companii de închirieri auto vă permit să închiriați alte echipamente? Iată câteva:

  • Scaune pentru copii pentru copii și copii;
  • Echipamente adaptate pentru persoanele cu nevoi speciale;
  • Suporturi speciale pentru activități în aer liber, cum ar fi rack-urile pentru biciclete.

Cu toate acestea, agențiile de închiriere auto nu oferă toate aceleași lucruri. Contactați-i în prealabil pentru a afla ce oferă. Servicii 2. Membri Servicii

Cele mai multe agenții oferă un serviciu de membru. Pachetul de bază este adesea gratuit. Principalul avantaj este să poți rezerva rapid de fiecare dată când închiriezi o mașină. De asemenea, vă puteți abona la lista lor de discuții pentru a primi oferte speciale.

Agențiile de închiriere de mașini au, de asemenea, programe pentru clienții preferați.

  • Uneori această opțiune vă permite să evitați cozile și să obțineți mașina mai rapidă sau să beneficiați de oferte speciale. Multe agenții oferă oferte pentru clienți obișnuiți, de la upgrade-uri gratuite la programe de închiriere de mașini de lux. Des 3. Rate speciale și programe comerciale
  • Majoritatea companiilor de închiriere auto acordă rate preferențiale unor clienți.
  • Dacă aveți o întreprindere de dimensiuni mici sau mijlocii sau o echipă de producție pe drum, întrebați-i dacă oferă rate speciale.
Dacă aveți o întâlnire specială sau un eveniment care necesită închirierea a mai mult de o mașină, vă rugăm să întrebați și dumneavoastră.

Angajații guvernamentali și militari sunt adesea eligibili pentru astfel de reduceri.

  • În plus, multe agenții sunt bucuroși să discute despre programele de asociere dacă doriți să oferiți rate speciale membrilor. M 4. Miles și puncte
  • Unele companii au parteneriate cu companii aeriene și hoteluri. Indiferent dacă este vorba de acumularea mai rapidă a punctelor sau de reducerea ratelor anunțate, poate fi merită.
  • 5. Asigurări
  • Dacă ați închiriat deja o mașină, cu siguranță ați fost oferit asigurare auto.
Deși acest serviciu poate părea evident, este important să știți dacă sunteți în întregime protejat de asigurarea personală a autoturismului sau de contractul cu cartea de credit înainte de a închiria o mașină.

Dacă politica dvs. nu acoperă toate nevoile dvs. în țara în care veți călători, adresați-vă agenției de închiriere auto pentru mai multe informații despre serviciile de asigurare oferite.

Este de la sine înțeles că serviciile disponibile în agențiile de închiriere auto variază de la o țară la alta și chiar de la o agenție la alta. Contactați diferite agenții pentru a afla dacă oferă ceea ce aveți nevoie înainte de a face o rezervare. Ar putea face viata mai usoara si va face vacanta mai placuta.