Mașini, este bine cunoscut, sunt un loc unde domnește cu ușurință, murdărie și mirosuri ciudate. Din fericire, nu este atât de complicat să faceți o ordine. Iată câteva sfaturi pentru a vă face munca mai ușoară. Él 1. Eliminați mirosurile cu bicarbonat de sodiu

Îndepărtați mirosurile nepotrivite prin stropirea cu soda de coacere peste tot, cu excepția echipamentelor electronice.

Apoi, periați suprafețele praf cu o perie moale de peri.

  • În cele din urmă închideți ușile mașinii timp de aproximativ o oră, apoi vacuum peste tot. Utilisez 2. Folosiți boabe de cafea pentru a reîmprospăta mirosurile
  • Îndepărtați mirosurile ciudate prin plasarea unui recipient mic umplute cu cafea proaspăt preparată în cazul în care nu este probabil să se varsă.
Kernelurile solului vor absorbi toate mirosurile puternice pe care le veți obține în mașina dvs., cum ar fi mirosurile alimentare.

3. Curățați bordul cu șervețele pentru copii

  • Dacă murdăria se acumulează pe bord, ștergeți-o cu șervețele pentru bebeluși. După ce ați terminat, dați-i o strălucire frumos cu un ulei pentru bebeluși. Él 4. Eliminați mirosurile puternice cu oțet
Oțetul va scapa de mirosurile puternice lăsate de un pasager care a suferit o boală de mișcare sau vărsat alimente.

Ștergeți toate acoperirile de vinil cu o cârpă înmuiată într-un amestec de părți egale de apă și oțet alb.

Așezați un castron de oțet pe podeaua mașinii dvs., apoi lăsați mașina închisă pentru noapte.

În dimineața următoare, ștergeți toate suprafețele cu o cârpă umedă. Laissez 5. Lăsați un rulou de bandă în compartimentul torpedoului

  • Nu lăsați niciodată o bandă de bandă la bord. Acest obiect mic poate fi foarte util.
  • De exemplu, puteți lipi controlul ușii de garaj sub parasolarul de pe partea șoferului mașinii. Veți avea întotdeauna la îndemână, fără să vă aglomenteze sau ar putea cădea pe coapse în timp ce conduceți.
  • Inserați un stilou pe tabloul de bord dacă se dovedește necesar; banda de conductă o va păstra în poziție și nu o veți pierde.
Așezați autocolantele în interiorul parbrizului în loc să utilizați suprafața lor adezivă. Ele vor fi mult mai ușor de eliminat.

Ori de câte ori parcați într-o parcare ocupată în mall, fixați temporar o bucată de hârtie sau țesătură pe antena mașinii. Veți putea vedea vehiculul dvs. dintr-o privire când părăsiți magazinele, încărcate ca un catâr.

  • Urmați aceste sfaturi și, în curând, veți vedea cât de simplu este să păstrați ordinea și curățenia în sine.