Excursii cu motociclete sunt o experiență de eliberare. Aceste cinci sfaturi sunt modalități ușoare de a transforma excursia cu motocicleta în aventura unei vieți.

Cei care nu sunt familiarizați cu bicicleta nu cunosc senzația de libertate care poate fi resimțită prin călătoria pe un motor mare. Ca orice altceva, cu toate acestea, chiar și cele mai bune de călătorii pot fi îmbunătățite.

1. Adu bani în numerar

Este important să ai bani atunci când te aventurezi pe drum.

 • Deși majoritatea afacerilor acceptă carduri de debit sau de credit, este posibil să vă aflați blocați într-un loc atât de îndepărtat, încât să nu găsiți un cititor de carduri.
 • În mod similar, orice companie poate întâmpina dificultăți tehnice și poate dezactiva temporar cititorii săi.
 • A avea bani pe tine poate fi chiar practic, deoarece unele magazine vă pot percepe o sumă minimă pentru utilizarea unui card. Év 2. Evitați lanțurile mari de restaurante
Du-te la contorul unei pizzerii mari dintr-o parte a Canadei și vizitați un altul din cealaltă parte a țării. Ai observat doar o diferență? Probabil nici unul.

Bistrourile locale și opririle pentru camioane sunt cele mai bune locuri pentru a vă bucura de locul în care vă aflați.

 • Aceste locuri au o personalitate reală și sunteți mult mai probabil să fiți prietenoși cu localnicii și angajații unității.
 • Acest lucru vă poate ajuta să obțineți mai multe informații despre zonă și site-urile impresionante pe care trebuie să le vizitați înainte de a pleca. Arr 3. Opriți peste tot
 • Dacă nu aveți un program strâns, luați-vă timp pentru a vă opri oriunde, chiar și în locuri care par a fi vag interesante.
Desigur, este posibil să nu aveți timp să vă opriți la cele mai populare locuri de-a lungul drumului, dar odată ce le-ați explorat pe toate, probabil veți regreta că nu vă opriți să contemplați frumusețile ascuns pe drumul tău.

Gândiți-vă la poveștile pe care le-ați putea spune!

 • Nu îngrădiți această călătorie spre libertate cu constrângeri de timp. Équip 4. Echipați-vă motocicleta astfel încât să poată primi bagaje
 • Dacă nu credeți că o aventură eliberatoare poate fi trăită într-o singură zi, este întotdeauna mai bine să vă dați echipamentul cu un suport pentru bagaje înainte de a pleca pentru o călătorie lungă.
 • Rucsacurile nu vor fi suficiente pentru o astfel de excursie.
Nu numai că vă forțează să limitați numărul de lucruri pe care le aduceți, dar ele pot, de asemenea, vă irită umărul, vă deranjează prin bătaie în vânt și chiar vă afectează poziția pe termen lung.

5. Găsiți hoteluri cu facilități din apropiere

 • Indiferent de cât de extraordinară poate călătoria dvs., posteriorul dvs. probabil nu se va simți așa de minunat după ședința orelor.
 • În acest moment, nu veți dori să vă întoarceți la spatele bicicletei dvs. pentru o scurtă călătorie cu mașina la restaurant sau benzinărie. Asigurați-vă că pentru a găsi un hotel care este aproape de aceste facilități importante. Probabil vă mulțumiți mai târziu. Și, mai presus de toate, plănuiți să vă bucurați de timpul pe drum! Planificând bine și urmând aceste sfaturi, puteți fi sigur că orice călătorie va deveni o aventură demnă de nume.