Sfaturi pentru a inspecta o mașină de închiriat și luați-vă împreună cu compania de închiriere.

Închirierea unei mașini este o modalitate simplă și practică de a vă deplasa într-o excursie într-un oraș străin. Cu toate acestea, nimănui nu îi place să aibă surprize neplăcute sub formă de cheltuieli neașteptate prin primirea facturii o dată înapoi acasă. Choisissez 1. Alegeți o companie pe care o cunoașteți

Este de obicei cel mai bine să faceți afaceri cu companiile de închirieri auto pe care le cunoașteți și care aveți încredere sau cele care au sucursale în orașul dvs. Acest lucru vă va familiariza cu procesul de închiriere și cu reglementările specifice. 2. Ia-ti timp
Fie că sunt de așteptat la o întâlnire importantă sau sunteți obosit după o călătorie lungă, este important să se ia timp atunci când închirierea unei mașini. Puneți întrebări și cereți vânzătorului să explice contractul pentru a vă asigura că îl înțelegeți.

Iată câteva întrebări:

Va fi o inspecție când vă întoarceți mașina?

  • Ce se întâmplă dacă reveniți după ora de lucru?
  • Va fi prezent vânzătorul cu care ați făcut afaceri când vă întoarceți mașina?
  • Ce se întâmplă în caz de conflict?
  • 3. Verificați vehiculul împreună
Pentru a inspecta vehiculul închiriat, mers pe jos în jurul valorii de masina cu vânzătorul și asigurați-vă că ia act de toate denivelările, zgârieturi și urme pe corp.

Nu uitați să verificați zonele actuale de impact. Acestea includ:

zonele din jurul barei de protecție spate, în special marginea inferioară;

  • Panourile laterale, în special în apropierea roților;
  • Zona din apropierea încuietorii, pe ușă;
  • Bara de protecție frontală, în special marginile inferioare.
  • Asigurați-vă că inspectați zonele afectate atunci când cineva se întoarce pe o oprire de parcare, se întoarce prea strâns sau parcuri în paralel prin lovirea unui vehicul sau trotuar.

4. Inspectați interiorul

Este important să verificați, de asemenea, interiorul masinii. Verificați cele mai utilizate zone pentru a vă asigura că vânzătorul observă uzura. De asemenea, puteți verifica siguranța.

Unii oameni preferă să facă fotografii ale unor zone cu probleme folosind telefonul mobil. Acest lucru poate părea excesiv, dar te poate liniști în caz de conflict. Le 5. Călătoria înapoi

Când returnați mașina, asigurați-vă că o verificați din nou cu vânzătorul. Subliniați acest lucru, deoarece acest lucru vă va permite să examinați mașina împreună și să vă asigurați că mașina este în aceeași stare ca și cea inițială. Nu uitați că aveți și dovezi fotografice!

Călătoriile își aduc partea lor de surprize. Urmând aceste sfaturi pentru a inspecta o mașină de închiriat, vă asigurați că aceste surprize vor fi cele mai plăcute.