lumini de masina de stil de la Hollywood sunt rare, dar atunci când, este mai bine să fie gata. Urmați cele 5 sfaturi de mai jos pentru a preveni și a reacționa la incendiul unui vehicul. L'1. Întreținerea este cea mai bună protecție

Cel mai bun mod de a evita un incendiu auto este probabil să vă verificați periodic autovehiculul. ▶ Mecanicii profesioniști pot identifica probleme, cum ar fi scurgerea lichidelor, înainte de a deveni pericole semnificative. De asemenea, pot propune soluții și pot efectua reparații.

Deși poate fi dificil să se ocupe de aceste probleme acum, această previziune vă poate salva de pe urma vătămărilor și daunelor pe viitor. Atenție 2. Aveți grijă ce purtați

  • Tot ceea ce conține lichide inflamabile, cum ar fi cositoarele de gazon sau fierăstraiele, are potențialul de a provoca un incendiu, deci fiți foarte atent atunci când efectuați acest tip de obiect în vehiculul dumneavoastră. .
  • Dacă aveți nevoie pentru a transporta benzină, cum ar fi în caz de urgență, asigurați-vă că este depozitat într-o cutie certificată sigilată. Așezați recipientul în portbagaj, niciodată în interiorul mașinii.
Pentru a evita vaporii nocivi care umple compartimentul pentru pasageri, lăsați întotdeauna o fereastră deschisă pentru ventilație. Gard 3. Păstrați un stingător de incendiu în mașină

Un stingător de incendiu poate împiedica un foc mic să se transforme într-un dezastru. Căutați un model care să fie suficient de compact pentru a se menține la îndemână.

  • Deoarece vehiculul dvs. are diferite motoare de incendiu, cum ar fi gazul, uleiul, cablurile electrice și acoperirile, stingătorul dvs. de incendiu trebuie să fie proiectat pentru toată lumea.
  • Căutați un stingător de incendiu cu pulbere uscată, certificat pentru utilizare pe categoriile A (țesături și hârtie), B (lichide inflamabile) și C (echipamente electrice). Soyez 4. Fii atent la semnele de avertizare
Condu în jurul mașinii de fiecare dată când realimentezi.

Scurgerile de ulei și de combustibil, probleme electrice, cabluri suspendate, siguranțe de sărituri în mod constant și modificări rapide ale temperaturii motorului și ale nivelului lichidului pot fi semne de avertizare a unui incendiu.

  • Au rezolvat imediat aceste probleme. Pandantiv 5. În timpul unui incendiu auto
  • Dacă mașina dvs. prinde foc:
Lăsați de trafic și du-te într-o zonă lipsită de nimic care ar putea lua foc, cum ar fi un umar sau o parcare goala;

Opriți mașina și opriți motorul;

  • Lăsați vehiculul imediat;
  • În cazul în care flacăra este mică, încercați să utilizați stingătorul dvs. de incendiu;
În caz contrar, păstrați la cel puțin 30 m de flăcări;

deturnarea traficului de la vehiculul dvs.

  1. Sunați la serviciul de urgență local și așteptați să ajute la sosire.
  2. Deși incendiile vehiculelor sunt rare, prevenirea este mai bună decât vindecarea prin urmărirea acestor sfaturi de prevenire și răspuns la incendii.