Nu aveți buzunare goale data viitoare când închiriați o mașină. Iată cinci sfaturi pentru a salva atunci când închirierea unei mașini pe care o puteți aplica cu ușurință.

1. Feriți-vă de taxele ascunse

Da! Există tot felul de taxe ascunse asociate cu închirierea.

  • Cel mai scump? Când compania de închiriere trebuie să umple rezervorul de gaz. Costă mult mai mult pe litru decât dacă ați făcut-o singură.
  • Se adaugă o mulțime de alte taxe, cum ar fi taxele, înregistrarea vehiculelor și alte taxe cu nume uneori extravagante. Cel mai bine este să citiți imprimarea fină pe pagina de rezervare a companiei.
2. Nu inchiriati la aeroport

Este convenabil? Da. E scump? Oh da! Companiile de închiriere de obicei vă percep privilegiul de a închiria atât de aproape de zona de revendicare a bagajelor.

  • Dacă poți, închiriezi o mașină de la hotel. Unele hoteluri oferă chiar și transferuri de la aeroport, care vă permit să salvați tarifele de taxi. Ref 3. Refuzați asigurarea inutilă
Este foarte posibil să nu aveți nevoie de asigurarea suplimentară a companiei de închiriere, chiar dacă aceasta vă dă impresia că este esențială.

Cel mai bun sfat? Verificați asigurarea existentă a mașinii și a locuinței. De asemenea, trebuie să apelați furnizorul dvs. de carduri de credit. Foarte adesea, utilizarea cardului pentru a plăti pentru închirierea dvs. oferă în mod automat protecție în caz de coliziune.

  • Totuși, dacă închiriați din țara dvs. de reședință, este posibil să nu fiți acoperit. Asigurați-vă că notificați furnizorul. Réservez 4. Rezervați cea mai mică mașină disponibilă
  • Dacă călătoriți în America de Nord, consultați un expert: dacă destinația dvs. este o mică unitate sau un aeroport secundar, este foarte posibil ca societatea de închiriere să nu nu aveți la dispoziție o mulțime de mașini compacte. În câteva zile, nu putea avea pe nimeni! Aceasta înseamnă că, dacă ați rezervat o singură dată, compania este obligată să vă ofere un upgrade gratuit.
Uneori veți fi actualizate la două ori mai multe categorii fără costuri suplimentare. Aceasta este o tactică riscantă dacă nu vă plac mașinile mici, deoarece vehiculul solicitat poate fi la fața locului.

Desigur, puteți oricând să faceți upgrade la o categorie superioară pentru o mică taxă dacă merită (și costul). Réservez 5. Rezervați la săptămâna

  • Nu înțelegeți, dar rezervarea unei mașini pentru o săptămână (chiar dacă este parcată pe o alee sau parcare) este de obicei mai ieftină decât o rată zilnică pe o închiriere pe termen scurt. Fără râs.
  • Când faceți rezervări online, încercați diferite combinații selectând datele de preluare și returnare. Credeți sau nu, ar putea fi mai înțelept să luați mașina joi, chiar dacă aveți nevoie doar de o vineri.
Închirierea unei vineri ar putea fi însoțită de o rată de weekend mai mare. Mai bine evitați dacă puteți.

De asemenea, puteți aplica aceste sfaturi dacă intenționați să închiriați alte tipuri de vehicule sau bărci.