Cunoștințele reprezintă cel mai bun instrument pentru a găsi vehiculul potrivit pentru dvs. Iată 6 sfaturi pentru a merge la dealer și a ieși cu mașina de care aveți nevoie. Le 1. Bugetul

Primul pas în cumpărarea unui vehicul este de a stabili un buget.

Examinați cu atenție veniturile și cheltuielile dvs. pentru a vedea cât puteți cheltui, inclusiv plățile, întreținerea, gazele, asigurările și taxele.

 • Odată ce sunteți fixat pe o sumă, puteți începe să căutați mașini pe care le puteți permite. Le 2. Vehiculul potrivit pentru tine
 • Alegerea vehiculului potrivit depinde de stilul tău de viață și de nevoile tale.
Gândiți-vă la numărul de persoane și tipurile de mărfuri pe care vehiculul le va purta, în plus față de prețul pe care sunteți dispus să-l plătiți pentru combustibil. Dimensiunea contează.

Mașinile mai mici sunt mai greu de manevrat în condiții de zăpadă, în timp ce camioanele mari și vehiculele utilitare sportive (SUV-uri) pot fi dificil de manevrat în multe centre urbane. Le 3. Modelul care vă convine

 • Cunoașterea detaliilor importante despre modele specifice arată vânzătorilor că sunteți serios.
 • Citiți recenzii și descrieri ale mașinilor similare de la diferiți producători, acordând o atenție deosebită plângerilor legate de longevitate și întreținere.
Cu o înțelegere de bază a similitudinilor și diferențelor, puteți găsi modelul care oferă cea mai bună valoare pentru bani, fără a vă depăși bugetul. Les 4. Caracteristici

Caracteristicile suplimentare pot face condusul mai sigur și mai plăcut.

 • Pentru o conducere confortabilă, alegeți aerul condiționat, trapa sau un sistem DVD pentru copii în spate.
 • Sistemele de navigație, tranzițiile automate și sistemul de control al vitezei de croazieră fac mai ușoară și mai puțin stresantă.
Pentru mai multă versatilitate pe șosea, alegeți cârlige de remorcare și tracțiune integrală.

Amintiți-vă că multe caracteristici (cum ar fi scaunele din piele) sunt aproape pur estetice, astfel încât puteți economisi bani concentrându-vă asupra opțiunilor care îmbunătățesc într-adevăr conducerea. Vérifiez 5. Verificați detaliile mici

 • Atunci când vizitați dealer-ul, luați-vă timpul pentru a discuta detalii, mari și mici.
 • Detaliile importante includ evaluarea siguranței și a performanțelor, dar elementele mai mici, cum ar fi anvelopele de schimb, ancorele de siguranță pentru scaunele pentru copii și confortul scaunului din mijloc, sunt de asemenea importante.
 • Asigurați-vă că știți tipul de combustibil și anvelopele de care aveți nevoie pentru a evita surprizele mai târziu.
 • 6. Negocierea
Negocierea este probabil cel mai dificil pas în achiziționarea unei mașini noi.

În plus față de prețurile de vehicule, asigurați-vă că pentru a compara ratele dobânzilor înainte de a ajunge, deoarece unele dealeri auto obține mai mulți bani prin adăugarea de puncte procentuale suplimentare, chiar dacă vă calificați pentru o rată de interes scăzut.

 • Verificați cu un nou ghid al prețului mașinii pentru prețul plătit de această reprezentanță înainte de tranzacționare pentru o putere de negociere suplimentară.
 • Amintiți-vă să vă păstrați răcoarea și vă puteți schimba mereu mintea sau puteți merge în altă parte.
Cumpărarea unei mașini noi poate fi descurajantă și costisitoare, dar atâta timp cât setați un buget și faceți cercetările, veți găsi vehiculul potrivit pentru dvs.