Chiar dacă este sub capota care face ca mașina să funcționeze, nu neglijați afară. Evitați aceste 6 greșeli comune și extindeți durata de viață a mașinii. Év 1. Evitați problemele minore de iluminare

Când schimbați un bec, curățați manșoanele murdare sau corodate cu o lână fină de oțel sau o perie mică de sârmă.

Asigurați-vă că ați îndepărtat toate murdăriile din soclu înainte de a plasa noul bec. Rempl 2. Umpleți numai cu lichid de spălare

  • Nu adăugați apă la rezervorul de spălare. Nu se va spăla, precum și lichidul de spălare a parbrizului și poate îngheța din cauza temperaturii reci, dăunând sistemului.
Nu încercați să activați circuitul de spălare dacă credeți că rezervorul este gol, deoarece acest lucru poate deteriora pompa spălătorului.

3. Păstrați o pătură veche pe

  • mână Protejați acoperișul zgârieturi masina cu o pătură veche înainte de a atașa lemn, biciclete sau bagaje pentru bagajele. Nu 4. Nu lăsa uneltele să-ți sfârșească mașina
Dacă intenționezi să-ți revii la mașină și să faci reparații, investește într-un capac din față.

Poate să acopere fenderul dvs. frontal, oferindu-vă un loc sigur pentru a vă pune uneltele fără a cauza zgârieturi.

Aceasta va împiedica, de asemenea, catarama de pe centură să zgâriați vopseaua pe măsură ce vă aplecați peste compartimentul motorului pentru a funcționa.

5. Nu vă supraîncărcați mașina

  • Nu depășiți niciodată limitele admise de greutate brută. Le găsiți în manualul proprietarului. De asemenea, verificați greutatea totală admisă a portbagajului.
  • În mod normal, limitele pot varia de la 68 la 90 kg (150 la 200 lbs).
Dacă aveți nevoie pentru a transporta o greutate mare de la centrul de gradina sau de la casa ta, ia în considerare apropierea o persoană de livrare. Acest lucru vă va salva puterea și vă va limita uzura mașinii. S 6. Încărcăturile securizate

Foarte adesea, începutul capătului caroseriei unei mașini sau a unei vagoane - și interiorul sedanelor și vagoanelor de staționare - este o sarcină necorespunzătoare.

  • Investește în rafturi adecvate pentru biciclete, încărcături și valize.
  • Un vârf bun pentru a preveni alunecarea obiectelor mari în galeata unui camion este de a folosi o bară de perdea de duș (sau două) ca armătură.
Trageți pur și simplu încărcătura pe peretele frontal al caroseriei și instalați tija în spate. Vânt pentru a vă asigura.

Plasele de bagaje vor ajuta, de asemenea, la prevenirea căderii obiectelor în timp ce distrug corpul camionului.