Vrei noua masina restul, atâta timp cât este posibil, dar insecte moarte, autocolante și gudron nu ajută cu adevărat. Din fericire, există strategii pentru exteriorul mașinii dvs. de a-și recâștiga aspectul original.

1. insectele care ataca Counter explodată

Data viitoare când vă curățați de bug-uri de la masina ta, să fie preventivă și prima pulverizare partea din față a mașinii cu un ulei spray de gatit sau de legume, sau ștergeți cu ulei de migdale dulci.

 • Cele mai multe insecte nu se vor lipi, iar dacă există, puteți să le scăpați cu un jet sau cu o cârpă.
2. Insecte mașina de spălat vase

Scapă de insecte moarte pe masina ta, folosind un detergent putin pe pata si frecati cu o plasă cu ochiuri - cele care sunt folosite pentru a vinde ceapa .

 • Plasa este suficient de dură pentru a elimina insectele, dar de obicei nu este suficientă pentru a zgâria vopseaua sau parbrizul mașinii.
 • Odată ce ați îndepărtat insectele, ștergeți suprafața cu o cârpă curată. 3.

de arahide de insecticid pentru a scăpa de bug-uri moarte de pe parbriz sau bara de protecție, acoperă zona cu unt de arahide și lăsa să se odihnească pentru un timp să se înmoaie stropirea. Apoi spălați cu o cârpă înmuiată în apă cu săpun.

4. Combaterea mirosul dihorilor cu

muștar Se înlătură acest miros skunk murdar prin dizolvarea de 250 grame (o cana) de muștar uscat în 11 litri (trei galoane) de apă și stropi soluției pe anvelopele și șasiul mașinii, folosind o pulverizare pentru a curăța ultima. Dis 5. Disappear, autocolante

S-ar putea să fiți surprins de numărul de eliminatori de autocolante pe care le aveți în dulapuri și frigider. Doar vopsiți autocolantul cu una din aceste patru substanțe și lăsați să se înmoaie timp de trei până la patru minute. Apoi scoateți cu atenție autocolantul cu marginea unui card de credit.

Periați autocolantul cu un înveliș de lustruire a unghiilor. Aplicați un strat gros de cremă rece.

 1. Îndepărtați autocolantul cu un produs de curățat pe bază de citrice.
 2. Acoperiți-l cu maioneză.
 3. 6. Se unge o autocolant Pentru a elimina un autocolant pe parbriz, spray-l cu ulei vegetal sau un lubrifiant multifuncțional și lăsați la macerat pentru un timp. Apoi, scraturați autocolantul cu marginea unui card de credit.
Dacă unele bucăți se blochează, încălziți zona cu un uscător de păr și încercați din nou.

7. Terminarea gudron

 • gudron de drum poate fi dificil de a elimina din masina ta, dar te va lua împotriva acestui melasă negru dacă încercați una dintre aceste metode, amintindu să clătiți și uscați după fiecare dintre ele.
Încercați să pulverizați gudronul cu un produs de îndepărtare a pensulelor de rufe pentru pre-spălare. Lăsați să stea timp de 10 până la 15 minute, apoi ștergeți-l.

Slăbiți o cârpă cu ulei de in și aplicați-o pe petele de gudron. Lăsați uleiul să pătrundă timp de aproximativ 10 minute. Odată ce gudronul sa înmuiat, adăugați o altă pânză de ulei din semințe de in și ștergeți gudronul.

 • Se curăță gudronul cu unt de arahide, lăsați-l timp de 10 minute, apoi ștergeți cu o cârpă moale.
 • Pulverizați petele cu un lubrifiant multifuncțional și lăsați-l să se înmoaie timp de 5 minute. Apoi, ștergeți gudronul cu o cârpă moale.
 • Se toarnă o ceașcă de cola gazoasă pe o cârpă curată și se freacă gudronul de pe suprafața mașinii.
 • Amestecați 250 ml (o cană) de kerosen cu 3,5 litri de apă și frecați gudronul cu o cârpă înmuiată în această soluție puternică. Fiți atenți.
 • Păstrați aceste active în mânecă și exteriorul mașinii dvs. va rămâne luminos și curat.