Gestionarea o spălătorie auto care este de succes necesită o mulțime de planificare. De la planul de afaceri la autorizațiile de construcție, urmați acești opt pași pentru a vă deschide mașina de spălat vise.

1. Cercetare

Ca și în cazul oricăror afaceri, acesta este primul și cel mai important pas.

  • Vizitați alte mașini de spălat, verificați regulamentele municipale pentru zonare și tratarea apei, aflați despre cele mai recente tehnologii și echipamente, decideți ce tip de spălătorie auto doriți să oferiți și calcula cât de mult te va costa și cum o vei finanța. Obs 2. Urmăriți competiția
Vizitați alte mașini de spălat în cartierul în care doriți să se stabilească, precum și în altă parte a orașului.

Descoperiți care dintre ele au succes și de ce și, dimpotrivă, motivele pentru eșecurile celorlalți.

  • Aflați din greșelile lor și bucurați-vă de succesele lor. Rédigez
  • 3. Scrieți un plan de afaceri solid

Mai detaliat planul de afaceri, cu atât mai bine. Trebuie să includă:

investiția dvs.

Finanțarea și beneficiile așteptate.

  • Toate cheltuielile, cum ar fi taxele, permisele, construcțiile, angajații, echipamentele, licențele, asigurarea de răspundere, marketingul și toate celelalte cheltuieli de afaceri. Dé 4. Determinați cum să obțineți finanțare
  • Aveți nevoie de un împrumut bancar? Căutați investitori privați?
  • Când solicitați finanțare, asigurați-vă că luați în considerare costul cumpărării sau închirierii clădirii, costurilor de înființare, echipamentului, bunurilor și capitalului operațional.
5. Asigurați-vă că sunteți protejat

Dați-vă timp pentru a obține toate licențele comerciale, scutiri de zonare, inspecții de mediu și de siguranță și licențele necesare și asigurarea de răspundere civilă. Choisissez 6. Alegeți o locație bună

  • regula de aur de bunuri imobiliare, de asemenea, se aplică pentru întreprinderi. Locația este extrem de importantă.
Alegeți un site care este vizibil și accesibil șoferilor care trec, este suficient de mare pentru a găzdui golfuri și echipamente și îndeplinește cerințele de zonare.

7. Investiți în echipamentul potrivit

În funcție de tipul de spălătorie pe care aveți de gând să o ocupați și de serviciile pe care doriți să le oferiți, echipamentul poate varia.

Când alegeți echipamentul, luați în considerare fiabilitatea, garanția, capacitățile de producție, puterea de curățare și durabilitatea.

  • Evitați alegerea echipamentului cel mai accesibil, deoarece acest lucru poate necesita în cele din urmă reparații costisitoare. Faiti 8. Faceți cunoscută spălarea mașinii
Decideți dacă doriți să investiți în anunțuri și, dacă da, în ce tip de media doriți să le difuzați.

Luați în considerare publicul țintă și modul cel mai bun de a ajunge la ele, fie prin intermediul anunțurilor radio, a panourilor sau a anunțurilor tipărite într-un ziar local.

  • Va trebui, de asemenea, să investească într-un brand bun.
  • Deținerea unei afaceri de spălare auto poate fi o modalitate excelentă de a-ți face un loc de muncă. Dacă alegeți o locație bună, cumpărați echipamentul potrivit, furnizați servicii rapide și eficiente la prețuri competitive și comercializați afacerea dvs., clienții vor veni și afacerea dvs. va prospera.