Mizeria mașinii tale te conduce nebun? Iată 8 sfaturi pentru a opri aglomerația mașinii, care vă va ajuta să vă concentrați asupra conducerii, nu asupra obiectelor situate în jur. La 1. Soluția pentru coșul de spălatPăstrați un mic cos de rufe de plastic pe podea, în spatele scaunului șoferului, și folosiți-l pentru a ține toate revistele, clipurile video, produse de curățat, cataloage, cărți și toate acele lucruri pe care le acumulezi.

Tulburarea voastră va fi limitată la un singur loc, iar când luați pe cineva, nu va trebui să vă grăbiți să faceți loc pasagerului.

Nu vei fi obligat să faci baratiner pretinzând că ai vrut să "ordonezi pentru o vreme".

 • 2. Paper Sorter de hârtie
 • Este foarte important să păstrați documentele dvs. auto și kilometraj, întreținere și reparații documente de garanție la îndemână.
Dacă aceste hârtii se pierd regulat în mizeria cutiei de torpedou, depozitați-le într-o pungă de plastic autoadezivă. Porte 3. Portofel

Stocați monedele într-o sticlă goală și păstrați-o în suportul pentru pahare al mașinii.

 • Astfel, veți avea întotdeauna banii pe care îi va lua pentru a plăti taxele sau pentru a lua o băutură sau o bomboană în dozatoare pe drum.
Nu mai "ați fi schimbat peste 20 de dolari?" La 4. Soluția pentru sacoșe de gunoi

Păstrați mai multe pungi de gunoi din plastic în mașina dvs. pentru utilizări neașteptate.

 • Niciodată nu știți când este posibil să aveți nevoie de un container pentru lucrurile pe care le găsiți pe drum sau când trebuie să înfășurați ceva unsuros pentru al împiedica să se murdărească înăuntru.
 • În mod similar, dacă sfârteți ceva pe scaunul șoferului sau pasagerului, trageți pur și simplu un sac de gunoi în scaun dacă trebuie să conduceți înainte ca vinovatul să se usuce.
Pungile pot, de asemenea, să vă protejeze interiorul și covoarele dacă copiii sau animalele dvs. de companie intră în mașină în timp ce sunt ude sau murdare.

5. Un singur set de instrumente

 • Dacă aveți un prosop folosit, nu-l aruncați; utilizați-o bine.
 • Completați-l cu instrumentele de care aveți nevoie în mașină și păstrați-l în portbagaj.
 • Dacă anvelopați un pneu sau dacă motorul este defect pe șosea, aceste instrumente vor fi ambalate cu atenție și ușor accesibile. Une 6. O lopată de copil
Dacă sunteți în pericol de a traversa zonele cu zăpadă, păstrați o lopată la îndemână în cazul în care aveți nevoie să vă săpați mașina.

Cel mai sigur? O lopată solidă pentru jucării pentru copii, care funcționează mai bine decât vă puteți imagina să zăpezi o mașină; și, desigur, va dura mai puțin spațiu în trunchi decât o lopată de zăpadă adevărată, mult mai greoaie. Le 7. Întoarcerea vechii geantă de mână

 • Dacă sunteți o femeie și vă place să vă păstrați vechile genți de mână, puteți stoca un vechi prea mare și cu o mulțime de buzunare și fermoar compartiment în piept. ca trusă de prim ajutor.
 • Umpleți-l cu un vas de ulei de motor, o sticlă de lubrifianți multifuncționali, o cheie, o sticlă de apă și alte elemente diverse de care aveți nevoie.
8. Un suport pentru băuturi din carton

Faceți un suport convenabil pentru fluidele diferite de care aveți nevoie pentru a vă menține la îndemână în mașină, cum ar fi uleiul de motor și sticlele cu lichid de transmisie.

 • Luați unul dintre aceste suporturi pentru băuturi, menite să țineți mai multe într-un restaurant local fast-food și întăriți partea inferioară cu bandă. Astfel, toate containerele se vor afla in acelasi loc si nu se mai rostogoleaza in portbagaj.
Vechea ta mașină veche va avea un aspect tânăr când vei fi aranjat și vei organiza interiorul; În plus, veți avea mereu tot ce aveți nevoie la îndemână.