Ați cumpărat doar mașina visurilor dvs. și vă gândiți să cumpărați o prelungire a garanției. Înainte de a vă abona la un plan, luați în considerare aceste nouă puncte-cheie.

1. Chiar ai nevoie de ea?

Mai presus de toate, ar trebui să vă întrebați dacă aveți nevoie de o prelungire a garanției. Vehiculele noi vin cu garanția producătorului, indiferent dacă vă convine sau nu.

 • Dacă intenționați să vă păstrați mașina doar pentru perioada de garanție inițială, nu este necesar să vă abonați la o extensie.
 • Dacă modelul dvs. este cunoscut în mod tradițional pentru fiabilitatea acestuia, o prelungire prelungită poate părea inutilă.

Acestea fiind spuse, este întotdeauna mai bine să rezervați o parte din ceea ce ați plătit pentru garanție pentru a acoperi eventualele costuri de întreținere de care aveți nevoie în viitor. Plus 2. Cu cât achiziționați mai repede și cu cât plătiți mai puțin

Cu cât așteptați mai mult să cumpărați o prelungire a garanției, cu atât veți plăti mai mult.

Trebuie, bineînțeles, să luăm în considerare inflația, dar având în vedere că ați condus mașina, capacul va fi considerat mai riscant și, prin urmare, va costa mai mult.

 • Nu este necesar să așteptați până la sfârșitul garanției producătorului înainte de a vă abonați la o extensie, fără a vă grăbi însă.
 • 3. Aflați
Știați că nu trebuie să cumpere o extensie de garanție de la dealer?

Există multe companii terțe care oferă extensii de garanție.Dacă achiziționarea unei extensii de garanție este importantă pentru dvs., este mai bine să analizați opțiunile pentru a obține o idee despre tipul de acoperire și preț. Aceste informații pot fi utilizate pentru a negocia cu distribuitorul.Dealerul vă va oferi probabil o prelungire a garanției producătorului sau o garanție proprie.

 • Asigurați-vă că ați înțeles cine oferă garanția pentru a ști cine să contacteze dacă aveți o problemă cu mașina dvs. Assurez 4. Asigurați reputația serviciului oferit
 • Pentru a alege un furnizor de extindere a garanției, trebuie să vă asigurați că oferă un serviciu de reputație, chiar dacă trebuie să plătiți o mică taxă.

Asigurați-vă că societatea se află într-o poziție financiară puternică pentru a vă putea compensa în cazul unei probleme.

De asemenea, este important să obțineți o idee despre calitatea serviciilor oferite de furnizor. Citiți comentariile despre o anumită companie și despre serviciile pe care le oferă.

Comentariile reale din partea clienților din trecut ai companiei vă vor oferi o imagine mai bună a reputației sale.

 • 5. Simțiți-vă liber să negocieze
 • Negocierile are loc în achiziționarea de o prelungire a garanției.
 • Apelați furnizori diferiți pentru a vedea ce pot oferi în ceea ce privește reducerile sau bonusurile suplimentare.
După ce ați contactat mai multe surse, veți avea o imagine reală a prețului unei politici și a greutății necesare pentru negociere. Solicitarea nu poate face rău. Vérifiez 6. Verificați-vă beneficiile

Această achiziție, ca orice cumpărare negociabil, trebuie să fie în valoare de ea. Dacă politica dvs. vă costă o mulțime de bani, asigurați-vă că acoperirea dvs. este cât mai cuprinzătoare posibil.

 • Există mai multe avantaje pe care le poate oferi un contract de extindere a garanției, inclusiv:
 • Rambursarea unei mașini de închiriat.
Tractarea la magazinul de reparații.

Asistență rutieră.

Cheltuieli de călătorie (în caz de probleme în timpul călătoriei).

 • 7. Căutați acoperirea corectă
 • Fiecare garanție este diferită, dar există mai multe elemente pe care o bună garanție trebuie să le ofere:
 • $ 0 deductibile:
 • Anumite contracte de garanție auto aplică o deductibilă pentru fiecare parte reparată. Încercați să o evitați, cu un plan care oferă o deductibilitate de 0 USD.
Garanția de returnare a banilor:

Dacă sunteți nemulțumit de cumpărarea dvs. și nu ați făcut o plată, ar trebui să puteți beneficia de o rambursare de 100% în decurs de 30 sau 60 de zile.

 • Garanție extinsă transferabilă:Alegeți o garanție care poate fi transferată noului proprietar dacă decideți să vă vindeți vehiculul.
 • Reparații:Asigurați-vă că acestea pot fi efectuate de orice mecanic, nu doar dealerul de la care ați cumpărat mașina.
 • Asigurarea defecțiunilor și uzurii: Asigurați-vă că toate părțile vehiculului sunt acoperite astfel încât furnizorul să nu poată folosi această scuză pentru a refuza restituirea.Capacul barei de protecție la bara de protecție sau capacul de excludere:
 • Este mai bine să optați pentru o garanție care să acopere întregul vehicul, mai degrabă decât să desemneze anumite sisteme sau componente, deoarece unele articole nu pot pentru a fi acoperite.8. Înțelegerea procesului de reclamații
 • Atunci când cumpărați o extensie de garanție, este deosebit de important să înțelegeți cum vor fi acoperite creanțele dumneavoastră.O cerere de rambursare poate duce la multe probleme, inclusiv lipsa totală de rambursare a companiei.
 • Asigurați-vă că, în conformitate cu politica dvs., magazinul de reparare sau distribuitorul este rambursat direct. 9. Aflați semnele de avertizareEste posibil să fi citit textul în format mic, dar trebuie să fiți sigur că îl înțelegeți în întregime. Multe elemente din contractul dvs. pot declanșa o alarmă imediată și vă pot determina să puneți la îndoială credibilitatea contractului:
Contracte care par prea bine pentru a fi adevărate.

Contracte cu un program de rambursare care solicită avansarea prețului de reparație pentru rambursarea ulterioară de către administrator.

 • Contracte cu costuri ascunse. Asigurați-vă că politica dvs. acoperă forța de muncă deoarece este de obicei partea cea mai scumpă.
 • Contracte care impun cerințe excepționale de întreținere.
Achiziționarea unei prelungiri a garanției este o decizie majoră, dar pentru a pune capăt acesteia este decizia pentru tine: liniștea minții sau mai mulți bani în buzunar?