Bicicleta este o modalitate foarte buna pentru tine si cainele tau de a petrece timpul impreuna. Înainte de a începe, citiți acest ghid mic pentru a afla totul despre câini și motociclete, astfel încât să rămâneți în siguranță.

de formare

Nu ar trebui să vă legați doar câine într-un carucior sau remorcă și doar pleacă. Animale de companie va avea nevoie de timp pentru a vă obișnuiți și a vă simți confortabil cu sunetul motorului motocicletei și cu sentimentul mai deschis al unei motociclete în comparație cu o mașină. Pentru a vă obișnui cu câinele dvs., trebuie să:

  1. Începeți prin a lăsa animalul dvs. să stea în carul lateral sau în remorcă când motorul este oprit. Acest lucru este deosebit de important pentru transportatori, deoarece animalul dvs. de companie va trebui să se obișnuiască cu sentimentul de echilibru în timp ce se află pe bicicletă;
  2. Porniți motorul pentru a vedea dacă animalul dvs. de companie este confortabil cu nivelul de zgomot. Dacă e prea speriat, nu-l forța. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să vă riscați viața și pe cea a animalului dvs. de companie, luând un animal înfricoșat pe drum;
  3. Faceți excursii scurte în jurul cartierului, pentru a vă asigura că câinele dvs. nu este tentat să sară din carul sau atașul atunci când vă mutați.
Precauții pentru cățeluși

Pentru siguranța catelului trebuie să:

  1. Atașați întotdeauna cu un ham de siguranță. Chiar dacă câinele dvs. este inteligent și nu va săriți, puteți lovi o bucată sau un accident care ar putea să-ți arunce animalul din suport; Dotați animalul cu o pereche de ochelari pentru a vă proteja ochii.
  2. Un transportator de câine
Dacă aveți un catelus mic de dimensiuni medii, puteți cumpăra o cușcă care este proiectată să fie instalată direct în spatele dvs. în locul pasagerilor motocicletei. Există mai multe tipuri de modele, inclusiv;

Modele complet închise cu o deschidere pentru capul câinelui. Acest lucru permite unui câine să aleagă dacă vrea să se rostogolească cu capul afară sau să rămână înăuntru și în afara vântului;

  1. Paturi pentru câini. Acest tip este deschis în partea superioară și în față.
  2. Un sidecar
Un sidecar este cea mai bună opțiune dacă dețineți un câine mare. Asigurați-vă că echipați atașamentul cu un ham, pentru a vă asigura câinele în poziție.
  • Trailer
Spre deosebire de ataș, remorcile sunt proiectate pentru a fi trase în spatele bicicletei.

Există remorci deschise și închise special concepute pentru câini.

  • Prin luarea măsurilor de siguranță adecvate pe care le găsiți în acest ghid, tu și câinele dvs. vă veți bucura de drum împreună. Nu ezitați să contactați agențiile locale de protecție a animalelor și furnizorii canini pentru mai multe informații despre această metodă de transport. Siguranță mai întâi!