Cumpărarea unei mașini este adesea sinonimă cu libertatea ... dar uneori sinonimă cu un cadou otrăvit atunci când vă confruntați cu probleme auto.

Ai ascunde vreodată zgomote amuzante din mașină prin ridicarea volumului de radio? Este o greșeală. Această negare poate face ca problemele mașinii tale să fie mai grave. Zgomotul este adesea un avertizor al problemelor mecanice care, dacă nu sunt tratate rapid, se pot înrăutăți. Următoarea destinație: garajul.

Ce ar trebui să fac când se aprinde lampa de avarie?

După cum indică și numele, "motorul de verificare" situat pe tabloul de bord este folosit pentru a avertiza șoferul că anumite intervenții sunt necesare.Mergi liniștit când vine vorba? Nu vă panicați! Vehiculul dvs. nu va exploda, dar se recomandă verificarea acestuia într-un timp rezonabil.Lumina de probleme clipește? E ceva mai deranjant. Este mai bine să contactați mecanicul mașinii.

  • Cele mai frecvente probleme de mașină
  • La fața locului, tehnicianul va fi capabil să diagnosticheze problemele de mașină indicate de indicatorul de defecțiune. Cu un dispozitiv care comunică cu computerul motorului, tehnicianul va căuta sursa problemei. Poate fi un capac simplu de gaz închis prost (da!), O scurgere în sistemul de evacuare, un defect sau o problemă mai gravă. Din fericire, mecanicul poate repara rapid reparațiile necesare.
Pentru fiecare puncte sale slabe

Originea mașinii este importantă. Indiferent dacă este asiatică, americană sau europeană, unele părți sau componente ale acesteia pot fi mai fragile sau mai susceptibile de a cauza probleme. Pentru a afla, puteți să întrebați un mecanic. Acesta este cel profesionist pentru ca dvs. să rezumați particularitățile modelelor de mașini cele mai populare și problemele auto care sunt cel mai adesea atașate. Aceste informații vă vor permite să acordați o atenție deosebită călcării lui Ahile a mașinii dvs.

Întreținere, cel mai bun mod de a evita problemele auto

Când nu sunt diagnosticate la timp, problemele mașinilor pot deveni importante ... la fel ca suma facturii. Pentru a evita surprizele neplăcute, întreținerea vehiculului dvs. este esențială. Iată câteva sfaturi:

Verificați periodic autovehiculul.

Faceți schimbări de ulei de aproximativ 5000 km.

  • Schimbați frânele. Aplicați tratament anti-rugina.
  • Realizați reparații minore cât mai curând posibil.
  • Verificați uzura anvelopelor în fiecare anotimp.
  • Asigurați-vă că nivelul uleiului de motor este adecvat.
  • Schimbați bateria conform recomandărilor producătorului.
  • Dă-ți mașina unui mecanic auto, o alegere câștigătoare!
  • Întreținerea autovehiculului dvs. este în plată. Nu numai că veți reduce riscul de probleme, dar veți economisi timp și bani. Într-adevăr, este mai bine să investești mici cantități ocazionale pentru a-ți păstra mașina în stare perfectă, mai degrabă decât să-ți spargi bancul atunci când apare o problemă cu mașina.