epuratoare Vrei geamuri auto stralucitoare, ștergătoarele de parbriz care funcționează și un parbriz prin care puteți vedea fiecare detaliu? Încercați aceste sfaturi pentru a vedea clar când conduceți.

Faceți-l clar în parbriz și ferestre

Adăugați 50 ml (0,25 cești) de amoniac de uz casnic într-un litru de apă. Se toarnă totul într-o sticlă de plastic cu un capac impermeabil și se păstrează în mașină pentru spălarea parbrizului și a ferestrelor.

 • Când parbrizul începe să se murdărească, ieși soluția și se aplică cu un burete, apoi uscați parbrizul cu o cârpă sau hârtie moale prosoape.
Un singur pas mai curat din sticlă

Curățați parbrizul și geamurile de la masina ta prin frecarea lor cu tampoane pentru copii pe care le păstrați în caseta de mănuși. Nu ar fi mai ușor.

Curățați-vă măturile

În cazul în care lamele ștergătoarelor sunt murdare, ele vor șterge sticla în loc să o păstreze curată și transparentă.

 • Se prepară o soluție de amoniac de uz casnic de 50 ml (o ceașcă) într-un litru de apă rece.
 • Ridicați ușor periile și ștergeți ambele părți cu o cârpă moale sau un prosop de hârtie înmuiat în soluție. ◊ Apoi, ștergeți măturile cu o cârpă uscată înainte de a le pune la loc.
 • Faceți parbrizul dvs. scânteie cu cola
Când plouă după o perioadă lungă de secetă, un parbriz murdar se transformă într-un câmp de luptă real.

Îndepărtați dungile și petele prin turnarea cola pe sticlă. Răspândiți un prosop de-a lungul părții de jos a parbrizului pentru a proteja vopseaua de capota. Bulele din cola vor scânteia și vor elimina murdăria.

 • Nu uitați să spălați cola lipicios, sau eforturile dvs. de curățare vor atrage în cele din urmă praful și murdăria.
 • Lăsați vodca să facă toată munca
Când rezervorul de spălare trebuie să fie umplut, pradă cabinetul de băuturi lichide pentru a vă face propriul lichid de spălare.

Într-un flacon capac, se amestecă 750 ml (trei cești) vodca (cel mai ieftin puteți găsi) într-un litru / litru de apă și 10 ml (două lingurițe) de detergent de vase lichid.

 • Înșurubați capacul și agitați bine, apoi turnați cât mai mult lichid în rezervor.
 • Fără lichid pentru curățarea parbrizului?
În cazul în care rezervorul este gol (adică, credința că el este tot timpul) utilizează un substitut neașteptat pentru curățarea parbriz: maxi prosop sanitare, puteți pune o cutie în portbagaj.

Țineți un prosop pe partea lipicioasă și curățați puternic parbrizul. Paharul va străluci ca unul nou după ce l-ai șters bine.

 • Creați propriul lichid de spălare a parbrizului
Sub capota este rezervorul de lichid de spălare a parbrizului care ar putea fi necesar să fie umplut. Și de ce folosești un lichid de curățare cumpărat de magazin când poți să-ți faci singur?

Cu această rețetă, nu numai că veți lăsa mașina să facă lucrul și să vă țină parbrizul curat, dar puteți salva mai multe părți.

 • Alcoolul în această soluție se va accelera procesul de uscare atunci când lichidul este pulverizat pe parbriz și, în plus, se va evita gelul este amestecat în timpul lunilor de iarnă.
 • Ingrediente:

15 ml (1 lingura) de detergent lichid farfurie.

 • 750 ml (3 tone) de alcool de frecare.
 • 2,5 L (10 c) apă.
 • Se toarnă detergentul într-o sticlă de plastic curată, având dimensiunile unui galon cu capac impermeabil.
 1. Adăugați alcoolul, apoi apa. Închideți recipientul și agitați viguros.
 2. Se toarnă cât mai mult fluid în rezervorul de spălare al mașinii. Salvați restul pentru mai târziu sau utilizați-l pentru spălarea ferestrelor în casă.