Pentru un motociclist adevarat, cateva lucruri merita sau merg dincolo de un drum deschis. Următoarele destinații reprezintă cele mai bune 5 călătorii pe motociclete, de la California până la Australia.

1. Marele Ocean Road din Melbourne, Australia

Deși această călătorie este de numai 180 de mile și durează doar o zi, nu vă lăsați păcăliți de gândul că Great Ocean Road nu merita o vizita.

  • Pe măsură ce vă deplasați la kilometri de la Melbourne la Petersborough, veți descoperi peisajul spectaculos al coastei oceanului, simțindu-vă vântul în părul vostru.
  • De-a lungul drumului, veți străbate o gamă largă de vegetație, inclusiv pădurile tropicale de-a lungul țărmului, ghețari de calcar și faimoasa coastă a naufragii (coasta naufragiaților). Pacific 2. California California Coast Highway
California poate fi America cea mai populata stat inca, pe tot parcursul autostrazii Pacific Coast vei simti ca esti de conducere intr-o zona nelocuita.

Peste 200 de mile de la San Luis Obispo până la San Francisco, acest traseu face ciclistii prin curbele de ac de păr peste Oceanul Pacific înainte de a da drumul spre o oază vastă de păduri de lemn. plaje izolate și faunei sălbatice spectaculoase. Bou 3. Mae Hong Son Loop, Thailanda

  • În multe țări asiatice, motocicletele sau scuterele sunt vehiculele de alegere pentru că ușurează navigarea străzilor aglomerate.
Pe buza lui Mae Hong Son, cu toate acestea, nu veti fi confruntat cu strazi aglomerate de-a lungul acestui traseu, care are aproape 1100 de coturi de ac de păr care se strecoară prin peisajul stâncos al Thailandei.

Pregătește-te pentru o călătorie nervoasă prin sate locale, peșteri de munte și cascade spectaculoase. Pr 4. Golful Prudhoe, Alaska

  • Un prim curs de alegere pentru bicicliștii experimentați singuri, Golful Prudhoe va provoca chiar și cei mai buni piloți cu terenuri stâncoase și condiții meteorologice extreme în Alaska.
  • Conceput pentru bicicliști care temperează aventurieri adevărat, această călătorie vă duce de-a lungul accidentat, serpentine prin cele mai renumite parcuri naționale din Alaska ca Denali și porțile parcurilor arctice.
Având în vedere riscurile acestei călătorii, motocicliștii ar putea să ia în considerare posibilitatea de a ajunge acolo cu un operator de turism care va coordona totul, de la alimente la reparații de motociclete. D'5 De la Istanbul la Anatolia, Turcia

O călătorie înapoi în timp, care vă va aduce înapoi la anii 1500, cu o călătorie care se întinde pe o distanță de peste 1800 de mile, de la Istanbul la Anatolia.

  • Începeți turul turcului din Istanbul, unde puteți să vă alăturați mii de locuitori locali în explorarea minunilor ascunse ale orașului, cum ar fi Moscheea Albastră, toate din șaua unei motociclete.
  • În drum spre Anatolia, țineți-vă ochii deschiși în regiunea Cappadocia, unde puteți admira case troglodite și priveliști spectaculoase ale Mării Negre.