Handyman motorist, o idee de reparații este în capul tău! Vă întrebați cum să alegeți o carte pentru a afla cum să remediați mașina? Aceste sugestii sunt pentru tine.
Felicitări! Sunteți un mecanic competent pentru a vă repara singur mașina. Sau aveți suficientă încredere în abilitățile mecanice pentru a învăța să vă reparați mașina printr-o carte. Indiferent, căutați o carte pe această temă și vă vom arăta calea.

Indiferent de abilitățile dvs., veți găsi în acest articol câteva idei de carte.

1.Reparații auto pentru Dummies(numai în limba engleză)

Sau "Reparatii auto pentru Dummies". Nu, nu fi supărat dacă această carte te califică drept "nulă". Automobilele sunt foarte avansate din punct de vedere tehnologic. Nu este rușine să recunoști că mecanicii sunt dincolo de tine!

Auto Repair pentru Dummieseste o carte interesantă pentru oricine caută să predea elementele de bază ale mecanicii auto.

Scris de Deanna Sclar, mecanic auto și reprezentant pentru consumatori, această carte cuprinzătoare și informativă vă va scufunda în teren.

Practic și ilustrat, această carte vă va învăța cum să diagnosticați defectele, să efectuați reparații și întreținerea de bază. Îți va spune când să îi contactezi pe profesioniști. Veți primi, de asemenea, un program de actualizări de ulei și schimbări de ulei, precum și sfaturi de conducere care vă vor economisi combustibil.

2.Ghidul complet Idiot lui de reparare auto(numai în limba engleză)

Sau "Ghidul de reparare auto pentru Idioti prostii". Din moment ce acest lucru nu te descurajează de a fi etichetat "gol", nu vei avea nici o obiecție de a deveni un idiot nerecuperabil? Această carte acoperă aproape tot ce trebuie să știți despre mașini, de la anvelope până la sfârșitul antenei.

Este vorba în special de începători care nu au atins niciodată o cheie. Acesta include ilustrații ușor de citit și un ghid de diagnoză pentru 50 de pagini.

3.Chilton Online(numai în limba engleză)

OK, este de fapt un site web, dar indiferent de marca și modelul vehiculului dvs., puteți comanda un ghid de reparare DIY. Veți găsi, de asemenea, resurse interesante cu privire la ultimele știri din lumea automobilelor, ajutor în comunitate, anunțuri despre produse și materiale de referință.

Ghiduri au fost în jur de peste 80 de ani. Noi materiale și noi ilustrații sunt adăugate în mod constant.

Cel mai bine, nimeni nu te insultă!

4.Cum funcționează autovehiculele(numai în limba engleză)

Dacă ideea de a vă repara mașina este dincolo de dvs., va fi util să revizuiți elementele de bază ale mecanicii și să înțelegeți principiul unui motor de explozie. Această carte de Tom Newton discută despre elementele de bază ale modului în care o mașină funcționează, inclusiv abcul mecanicii auto. Fiecare capitol (șapte în total) explică unul dintre cele mai importante sisteme auto. La sfârșitul fiecărui capitol, un test vă arată ceea ce ați învățat.