masina ta prezinta semne de care vă împinge să cheltuiți din ce în ce mai mult pentru reparații? Poate că a venit timpul să o înlocuiască. Urmați aceste sfaturi pentru o negociere reușită cu vânzătorii de mașini.

Cumpăra în septembrie

Aceasta este perioada în care modelele din anul următor ajung în magazine. Vânzătorii se grăbesc să-și vândă inventarul de mașini pentru a face loc știrilor. Du-te să le vezi săptămânal.

  • Joacă jocul de competiție
Decide pe marcă, model, culoare și opțiuni pe care le doriți. Apoi mergeți la cinci dealeri diferiți și explicați ce doriți, specificând că ați cerut aceleași patru persoane.

Spune-le să vă cruțe orice argument și pur și simplu să vă dea prețul lor. Șansele sunt că veți obține unul la un preț foarte bun.

  • Cumpărați la sfârșitul lunii
Vânzătorii au goluri lunare. Dacă în ultima zi sau în ultimele zile ale lunii nu le-au umplut, vor fi mai pregătiți să facă concesii.

Observă-i: dacă par nervoși și agitați, probabil că doresc vânzări rapide pentru a termina luna. Este timpul să vă bucurați de ea.

  • Cumpărați o mașină în inventar
Dealerii preferă să vândă o mașină din inventar (și să o reducă) decât să comandați una din specificațiile dvs.

Utilizați acest fapt în avantajul dvs. pentru a obține o mașină echipată cu opțiuni sofisticate, la costul unui model de bază, fără costuri suplimentare.

  • Pentru a vinde, uita dealerul
În schimb, dacă sunteți în căutarea de a vinde vehiculul folosit, nu ezitați să vizați persoane fizice. Este aproape întotdeauna mai bine decât trecerea printr-un dealer, care vă va oferi doar prețul "en-gros" al mașinii dvs.

Vizitați site-uri specializate sau anunțuri clasificate pentru a vă găsi potențiali clienți.

  • Pe scurt, negociați cel mai bun preț pentru achiziționarea mașinii dvs. următoare cu aceste strategii câștigătoare.