Reparații auto poate fi deosebit de costisitoare. Pentru a evita acest lucru, este mai bine să vă mențineți mașina. Iată câteva sfaturi pentru păstrarea unei mașini de înaltă performanță fără a sparge banca.

Prevenirea este mai bună decât vindecarea

De îndată ce vehiculul dvs. prezintă semne de funcționare defectuoasă, mergeți la un mecanic auto. Efectuată la timp, intervenția poate fi simplă și rapidă, atât de ieftină.

  • De exemplu, un parbriz cracat sau un far poate fi reparat rapid și veți plăti doar o treime din prețul unei noi părți.
  • Unele intervenții pot fi acoperite de asigurare, fără deductibilitate sau impact asupra primei tale. De exemplu, spargerea sticlei va fi acoperită dacă v-ați abonat la componenta de evitare a coliziunii (sticlă spartă, incendiu, furt, vandalism).
Mai întâi de toate, cereți mereu un citat

E important! Mecanicul va trebui apoi să rămână la el. Nu acceptați depășirea sumei indicate.

  • Trebuie remarcat însă că proprietarul garajului poate percepe o taxă pentru a produce o cotă, dar trebuie să vă informeze înainte și să vă spună suma.
  • Dacă vi se cere să înlocuiți componente care nu ar trebui înlocuite, cereți să vedeți cele pe care le modificați înainte de a le plăti.
Scurgeți cu adevărat necesar?

Garajele încearcă să te facă să crezi că mașina ta va fi bună pentru rupere dacă nu schimbi petrolul la fiecare 5.000 de kilometri. Au pus chiar și o etichetă în colțul din stânga al parbrizului pentru a vă reaminti să faceți asta.

  • De fapt, majoritatea modelelor de autoturisme pot călători 12.000 kilometri, sau chiar dublu, fără a fi nevoie de schimbări de ulei. Verificați broșura de service pentru ora corectă.
Ride Ordinary

Nu cădeți în panoul de anunțuri care vă invită să cheltuiți mai mult pe combustibil de înaltă calitate. Fără excepție, întotdeauna menționată în manualul de utilizare, toate masinile sunt dezvoltate cu combustibili obișnuiți și astfel proiectate să funcționeze optim cu

  • fără plumb 87. În loc de a rupe banca cu benzină medie sau high-end (indicii 89, 91 sau chiar 94), utilizați numai 87 fără plumb, ceea ce vă va economisi câteva cenți pe litru.

Pentru a evita să vedeți urcarea la viteză mare, este mai bine să țineți mașina bine menținută și astfel să scăpați de hassle de neglijență. De asemenea, pentru a evita cheltuielile inutile, este important să se asigure necesitatea muncii recomandate.