Minunat ce fel de pachet pentru a alege pentru inchirierea masina ta? Descoperiți șase sfaturi care vă vor ajuta să alegeți cea mai bună opțiune pentru călătoria dvs.

1. Calculați distanța pe care o veți acoperi

Aceasta poate părea de bază, dar este cel mai important pas în decizia dumneavoastră. Asigurați-vă că vă dați niște libertate în cazul în care vă veți pierde sau va trebui să mergeți mai departe.

  • Kilometraj nelimitat este o opțiune excelentă dacă aveți un drum lung de parcurs. Cu kilometraj nelimitat, plătiți o rată zilnică mai mare, dar nu vă pasă cât de mulți kilometri călătoriți.
  • Dacă nu mergi prea departe, probabil că nu ai nevoie de kilometraj nelimitat. Cele mai multe companii de închiriere oferă un număr limitat de kilometri care sunt incluse în pachetul lor de închiriere și apoi vă percepe taxe pentru fiecare kilometru dincolo de asta. Verificați dacă kilometrajul nelimitat este disponibil
Unele companii de închiriere de mașini, în special agențiile locale, împiedică chiriașii să scoată mașina din provincie sau țară. Vérifiez 3. Verificați costurile nelimitate de kilometraj

Kilometrajul limitat de obicei costă o rată fixă ​​zilnică și plătiți numai dacă depășiți limita kilometrajului.

Închirieri nelimitate de kilometri de mașini, uneori, rezultă în taxe suplimentare pe care le plătiți în schimbul pentru pace a minții în alegerea kilometraj nelimitat.
  • 4. Citiți
  • de imprimare fină În cazul în care contractul de închiriere nu specifică faptul că aveți kilometraj nelimitat sau că un anumit număr de kilometri sunt incluse în pachetul dumneavoastră, compania are dreptul de a taxa pentru fiecare kilometru tine adăugați la numărătoarea mașinii. Și asta poate urca într-adevăr. R 5. Aflați despre taxe suplimentare
Dacă alegeți un pachet standard (kilometraj limitat), asigurați-vă că știți cât de mult veți plăti dacă îl veți transfera.

Adresați-vă companiei dvs. de închiriere de mașini sau citiți acordul de închiriere pentru a înțelege câte kilometri sunt incluse în pachetul dvs. și cât de mult veți plăti pentru fiecare kilometru dincolo de pachet.

6. Selectați opțiunea care arată cel mai bine să vă

kilometraj nelimitat este o opțiune bună, nu numai pentru că poți conduce tot ce vrei, dar și pentru că oferă liniște sufletească.

  • Dacă costul total al kilometrajului nelimitat depășește costul pe care l-ați determinat pentru proiectul cu kilometraj limitat, economisiți puțin bani și alegeți pachetul cu kilometraj limitat.
Dacă ambele costuri sunt aproximativ egale, alegeți pachetul cu kilometraj nelimitat. În acest fel, nu vă va fi frică să plătiți pentru fiecare kilometru depășit.

pierdut în opțiunile de închiriere auto cu kilometraj limitat și nelimitat? Nu sunteți singuri. În fiecare zi, călătorii încearcă să determine numărul de kilometri pe care îi pot face în mașina lor de închiriat și care pachet este cea mai bună soluție pentru ei. Aceste șase sfaturi vă vor ajuta să alegeți kilometraj limitat sau nelimitat pentru închirierea mașinilor.