de automobile, masina de epocă, piese, tehnici, reparații, reparații auto, masina, masina clasica, masina de epocă, masina de epocă
Repararea și restabilirea unei colecții de mașini clasice solicită autenticitatea, utilizarea de piese și tehnici originale sau reproduse pentru a obține un rezultat care vă va duce înapoi în anii cincizeci.

Aplicați pentru a utiliza piese originale și reproduse și tehnici care vă pot ajuta să găsiți mașina din dreapta dintr-o reprezentanță din anii 1950 pe care ați putea să o vindeți ca fiind nouă.

Ușor de spus, dar greu de făcut.

Cine lucrează?

Da, este o intrebare pe care pasionatii de colectionari nu le iau usor. Veți găsi în agenda telefonică tot felul de magazine de reparații auto care vă vor ajuta cu plăcere, respectând standarde foarte înalte. Dar dacă nu doriți să vă distrugeți și dacă autenticitatea este sinonimă cu DIY, atunci va trebui să vă murdăriți mâinile.

Amintiți-vă că restaurarea unei mașini de epocă poate lua rapid și poate deveni proiectul unei vieți.

Dincolo de aparențe

O restaurare completă nu implică numai repararea elementelor vizibile (caroserie, ornamente, crom, roți și interioare), dar în special părțile ne-vizibile (motor, compartiment motor, trunchi, șasiu, componente de transmisie și accesorii, cum ar fi frânele, accesoriile, sistemul de răcire a motorului și sistemul electric).

Autenticitatea necesită o disciplină neobosită.

Ia inventar

Pentru a înțelege pe deplin domeniul de aplicare al proiectului dvs. de restaurare, face un inventar al tot ce ai nevoie și de a stabili un buget.

Scrieți tot ce trebuie luat în considerare: piese auto, accesorii, vopsea, anvelope, tapițerie și uși, precum și orice ajutor profesional. Adăugați costul pentru toate acestea adăugând 20% sau 30% pentru depășiri bugetare neprevăzute și inevitabile.

Găsiți piese

Este întotdeauna foarte dificil să localizați piese de schimb pentru mașinile care nu mai sunt în producție. Fiți răbdători și faceți greabă.

Dacă banii nu sunt o problemă și nu sunteți răbdători, veți găsi în cele din urmă piesa dorită pe Internet, complet restaurată profesional și pregătită pentru instalare.

Lăudați mașina "cimitire" vous Dacă știți ce faceți, puteți găsi piese ieftine la centrele de reciclare auto (șantierele de resturi), inclusiv piese de specialitate. În caz contrar, va trebui să vă actualizați cunoștințele. Consultați forumurile online care discută modelul, marca și anul mașinii. Ne vedem la târguri și bazaruri. Vorbiți cu serviciile de remorcare. Înregistrați-vă pentru un club de mașini și abonați-vă la revistele de mașini de epocă.Cereți ajutorRepararea și restaurarea unei mașini de epocă necesită timp și cunoștințe. Simțiți-vă liber să puneți întrebări în forumurile sau cluburile de proiecte de mașini online și la proprietarii de mașini de epocă pe care le-ați văzut.

În cazul în care proiectul dvs. nu avansează, luați în considerare delegarea unor lucrări la un specialist în reparații auto. Uneori, autenticitatea implică munca în echipă.