Mașinile sunt investiții costisitoare în care petrecem adesea mult timp. Spalati-le in mod regulat si cearcandu-le cam de doua ori pe an, acesta fiind cel mai bun mod de a le proteja. Oferim un plan de curățare în 3 pași simpli.

1. Aspirarea

Începeți prin spălarea interioară a mașinii.

  • Vacuia cu duza de aspirare pe și între scaune.
  • Curățați-le bine, apoi alegerea unui produs adecvat pentru materialul din care sunt realizate - o perie rigidă și o tapițerie din material textil curat, dacă o gospodărie toate scop curat și o cârpă, dacă vinil, un săpun din piele și un burete umed dacă sunt din piele.
  • Aveți grijă, nu vă îngrijorați, apa abundentă le poate deteriora.
  • După ce ați curățat pielea, acoperiți-o cu un strat subțire de produs nutritiv de protecție. La 2. Atașați scaunele și covorul
scaunele Fabric
  • : Îndepărtați părul de animale cu o perie adezivă. În caz contrar, înfășurați banda de mascare în jurul mâinii și puneți-o pe suprafețele care trebuie sparte.Vacuum covor
  • : Apoi pulverizați-l cu covor și covor curat, apoi freca-l cu o perie rigidă. Dacă aveți un aspirator de apă și de praf, nu ezitați să umeziți puțin acoperire pentru a detașa murdăria înainte de curățare. Apă din nou.Desfaceți covoare
  • : Scoateți-le din mașină și puneți-le pe furtunul de grădină. Se diluează câteva produse de curățare în apă, la o rată de aproximativ o picătură pe litru. Împingeți o perie rigidă de păr în acest amestec de săpun și frecați. Clătiți-le cu un jet până când apa este clară. Lăsați-i să se usuce la aer, dar fără a le expune direct la soare, le poate decolora.
3. cantități de usi curate
  • ușă: deschide-le cu atenție și se freacă peste tot în jurul cu o cârpă înmuiată în apă cu săpun. Ștergeți cu o cârpă uscată.
  • Se spală ușa: după șters cu o cârpă înmuiată în apă cu săpun, plasați o periuță de dinți veche în adâncituri. Înfășurați o cârpă ușor umezită în jurul unui cuțit de plastic pentru a curăța eventualul mecanism electric. Atenție: apa din interiorul aparatului ar putea provoca o defecțiune sau un scurtcircuit (faceți același lucru atunci când curățați butoanele și butoanele de pe tabloul de bord). Ștergeți.După o curățare mare a mașinii, veți avea impresia de a recupera starea pe care a avut-o în timpul achiziției!