Dacă nu acordați atenție, un parbriz cracat se va transforma rapid într-o reparație costisitoare. Nu așteptați, rezolvați problema imediat ce apare o fisură. Iată cum să scăpați fără să cheltuiți prea mult.

Te întrebi cât va costa înlocuirea parbrizului tău? Este fără îndoială că ziua ta merge prost. Nimeni nu cheltuiește în mod voluntar bani pe un nou parbriz "așa". Ar putea fi un accident de mașină, o furtună de grindină sau un accident neobișnuit lângă un teren de golf. Nu contează: iată câteva secrete pe care să le știți când vă înlocuiți parbrizul.

A se vedea cu asigurarea dvs.

Daunele la parbriz sunt garantate de acoperirea completă a asigurărilor de mașină. Vestea bună este că reparația unui parbriz nu afectează înregistrarea șoferului sau ratele de asigurare, cu excepția cazului în care trimiteți mai mult de trei reclamații la geam la un moment dat. perioadă de trei ani (adresați-vă asigurătorului). Vedeți franciza despre acoperirea completă. Când înlocuiți parbrizul costă mai puțin decât deductibilul dvs., evident că nu aveți niciun interes să treceți prin asigurare - plătiți din buzunar. Dar dacă munca este importantă și costă mai mult decât deductibilă, economisiți bani prin plata exclusivă a deductibilității dvs. de asigurare.

Comparație de cumpărături

Nu toate companiile de carglass sunt la fel. Nu toate oferă aceeași calitate. Când ați decis să plătiți pentru dvs., găsiți un preț rezonabil, fără a sacrifica calitatea. Un parbriz necorespunzător sau parțial închis va cauza probleme nesfârșite.

Adresați-vă prietenilor să recomande un atelier și să revizuiască recenzii online. Cereți atelierului o estimare scrisă, pe care o veți compara cu cea a concurenților. Alegeți o companie care are o bună reputație și poate finaliza repararea într-un timp rezonabil. Este întotdeauna mai bine să alegeți o companie specializată în înlocuirea sticlei auto decât un mecanic general sau dealer.

Obțineți cotații online de la majoritatea companiilor importante. În acest fel, puteți compara tarifele la domiciliu, fără a vă fi nevoit să vă puneți în spatele unui parbriz cracat pentru a ajunge la cealaltă parte a orașului. Când nu puteți să conduceți mașina în siguranță, alegeți o companie care vă poate ridica mașina. Poate costa un pic mai mult, dar nu veți pune în pericol ceilalți utilizatori ai drumului, deoarece vizibilitatea dvs. este diminuată prin parbrizul crăpat.

O uncie de prevenire

Nu amână amână reparația unei mici fisuri sau a unei urme mici pe parbriz până mâine. O astfel de reparație este ieftină. Prin amânarea și așteptarea, crackul se va extinde și, în curând, este tot parbrizul pe care trebuie să-l înlocuiți!