Ia drumul pentru o excursie este distractiv, dar este faptul că vehiculul este gata să-și asume provocare? Iată patru probleme care ar putea să vă distrugă călătoria în mașină și cum să le evitați.

Oricine poate avea nevoie să scape, dar, din nefericire, nu toată lumea își poate permite să zboare. Cu toate acestea, cine are nevoie cu adevărat pentru a zbura atunci când există atât de multe lucruri distractive de făcut într-o excursie cu mașina? Asigurați-vă că mașina dvs. este gata pentru drum prin eliminarea acestor probleme grave.

1. Probleme cu anvelopele

Este ușor să conduci mașina într-un magazin de reparații auto înainte de a începe o călătorie majoră, dar puteți revizui și punctele mai importante pentru tine.

  • Este foarte ușor să verificați propriile presiuni ale anvelopei și nivelurile de lichid din vehiculul dumneavoastră.
  • Un indicator de fir vă va informa dacă anvelopele din mașină sunt pregătite pentru călătorie.
  • De asemenea, este important să vă asigurați că filtrul de aer este curat și că toate lămpile funcționează înainte de călătorie.
2. Lipsa de lichide

Este esențial să verificați nivelurile de lichid într-un vehicul, dar având o mulțime de ulei nu înseamnă neapărat că totul este bine.

  • Nu uitați niciodată să verificați autocolantul aproape ascuns care vă spune când trebuie efectuată următoarea schimbare a uleiului.
  • În timp ce verificați lichidele, verificați ștergătoarele. La toate costurile, evitați vizibilitatea obstrucționată în timpul ploilor torențiale pe un drum lung, deschis.
3. Frâne defecte sau amortizoare

Există multe lucruri pe care le puteți face singuri pentru a vă pregăti vehiculul pentru o călătorie lungă, dar unele articole ar trebui probabil urmate de un profesionist.

  • În cazul în care frânele sau șocurile încep să eșueze, o călătorie rutieră nu este cel mai bun moment pentru a testa rezistența acestora.
  • Dacă un vehicul are probleme grave sau chiar îngrijorări care pot deveni grave, este mai bine ca acesta să fie verificat de un profesionist înainte de a lua drumul. Om 4. Lipsa unui set de supraviețuire
Nimeni nu știe ce să ia pe drum va aduce și este întotdeauna mai bine să fii pregătit, deci purtați întotdeauna un set de supraviețuire.

Cel puțin, acest kit trebuie să aibă apă suplimentară, mâncare, lanternă, baterii de rezervă și o pătură caldă.

  • Unele condiții meteorologice pot face esențiale alte elemente.
  • Dacă se blochează în zăpadă este o posibilitate, aduceți o lopată mică și ceva care poate da tracțiune suplimentară anvelopelor, cum ar fi nisip sau pisică.
  • Călătoriile pe șosea ar trebui să fie aventuri distractive, dar dacă nu ești suficient de pregătit, o călătorie pentru distracție se poate transforma rapid într-un coșmar. Urmați aceste sfaturi și nu lăsați aceste patru probleme să vă distrugă vacanța.