Probleme în interiorul masina ta poate fi foarte frustrant, dar nu te grăbi la centrul de reparații auto. O mulțime de probleme în mașina ta pot fi rezolvate la domiciliu pentru mai mulți bani.

Încălzitorul a încetat să funcționeze

Verificați ventilatorul și umpleți lichidul de răcire

Dacă încălzitorul dvs. nu funcționează, verificați dacă ventilatorul său funcționează în timp ce ascultați zgomotele sale.

 • În caz contrar, încercați să înlocuiți siguranța din cutia de siguranțe, pe care o veți găsi în mod normal, în spatele unui panou la capătul tabloului de bord sau sub coloana de direcție.
 • Dacă ventilatorul suflă, dar nu există aer cald, probabil că nu aveți suficient lichid de răcire. Găsiți rezervorul de lichid de răcire sub capotă și completați indicatorul "Max" cu un amestec de agent de răcire și apă 50/50.
 • Puteți cumpăra de obicei acest premix la magazinele auto.
 • Poate dura ceva timp ca lichidul de răcire să intre în sistemul de încălzire.
Radioul de mașină nu funcționează

Înlocuiți siguranța

Cea mai probabilă cauză a unui sistem de sunet silențios este o siguranță arsă.

 • Consultați ghidul de utilizare pentru a localiza cutia de siguranțe. Toate siguranțele sunt numerotate și corespund numerelor pe care le veți vedea în manualul dvs. și pe cutia de siguranțe (sau pe capacul cutiei).
 • Scoateți siguranța marcată "radio" și instalați în locul acesteia o siguranță de aceeași culoare (indicând puterea nominală). Multe mașini au siguranțe de rezervă direct în cutie.
 • Dacă acest lucru nu funcționează, cablurile de conectare radio pentru difuzoarele autoturismului s-ar putea să fi pierdut și veți avea nevoie de ajutor profesional pentru remedierea problemei.
GPS-ul meu nu are semnal

Montarea unei antene externe

Unele parbrize care reflectă căldură sau încălzite pot interfera cu semnalele GPS.

 • Puteți rezolva această problemă prin instalarea unei antene externe la unitatea GPS și fixarea firului de-a lungul partea de sus, sau într-un colț al parbrizului în cazul în care există o breșă în sistemul de încălzire.
Materialul plastic din interiorul mașinii este zgâriat

Încercați unele jeleu de petrol agățat cheie sau centura cataramă în vrac pot zgâria din plastic laminat a masinii sau asieta in jurul usilor.

 • Materialele plastice utilizate de diferiți producători variază foarte mult în compoziția lor, dar dungilor din materiale plastice dure pot fi uneori îndepărtate prin aplicarea unor vaselina pe ea cu un deget, apoi lustruire cu o cârpă microfibre.
 • Pentru a evita zgârieturile, nu adăugați cheia mașinii la cheia de la casă. Separarea acestora va asigura ca masina dvs. nu este zgariata in mod accidental de celelalte taste.
Există o lacrimă în scaun

Utilizați un kit de reparații

O lacrimă mică în trim dumneavoastră trebuie să fie reparate cât mai curând posibil - se va face doar mai rău.

 • Dacă scaunele sunt acoperite cu țesătură, singurele alegeri ale dvs. sunt un plasture pe fier sau un ac și fir.

Cu toate acestea, scaunele din vinil și din piele pot fi reparate aproape invizibil folosind kituri de patch-uri disponibile la magazinele auto.