Cele mai bune kituri auto de urgență să vă pregătiți pentru cel mai rău fără a lua prea mult spațiu sau a vă costa o avere. Iată nouă elemente esențiale de care aveți nevoie.

cu 9 Kit-ul esential de urgenta

Principalele componente ale kit-uri de urgenta pentru masina te va ajuta prin diferite situații de urgență. Aveți opțiunea de a cumpăra un kit gata sau de a cumpăra diverse obiecte și de a crea propriul dvs..

În toate cazurile, există câteva elemente pentru situații foarte specifice, dar următoarele nouă articole vă vor ajuta în timpul unei situații de urgență.

 1. Cabluri de pornire:Majoritatea oamenilor au experimentat o baterie de la un moment dat. Prin urmare, un set de cabluri pentru jumperi este util, indiferent dacă este vorba de repornirea vehiculului sau de depanarea altcuiva.
 2. lanternă și baterii:Este întotdeauna la îndemână pentru a avea o lanternă, în cazul în care ar trebui să meargă în întuneric sau de a lua o privire sub capota.
 3. Trusa de prim ajutor:Ar trebui să aveți întotdeauna cel puțin un kit de bază în mașină care conține bandaje adezive, cremă antiseptică, tifon, etc. Indiferent dacă este vorba de un accident de circulație sau de un incident de circulație (te-ai tăiat prin efectuarea unei reparații de urgență, de exemplu).
 4. Unelte de bază:O șurubelniță cu șurub interschimbabil și un set de chei pot fi utile în multe situații. Banda de banda si dispozitivele de tensionare elastice sunt, de asemenea, utile.
 5. Elevatoare, perie și lopata:În timpul lunilor de iarnă grea, zăpadă instrumente de eliminare poate face diferența între a continua drumul său și să se înțepenească în zăpadă.
 6. Semn de siguranță, flare, fluier:Aceste instrumente au două funcții importante și complementare; atrage atenția altor șoferi atunci când vă aflați în necaz și avertizează că un accident a avut loc și că drumul este blocat pentru a evita mai rău.
 7. Compass:Știind cum să citești un busolă te-ar putea ajuta să-ți găsești calea înapoi dacă te vei pierde.
 8. Acoperire de urgență:Acesta include un strat metalic de argint care vă păstrează căldura corpului. Ar putea să-ți salvezi viața dacă te-ai pierdut în pădure sau te-ai despărțit doar pe o parte a unui drum și vremea e rece.
 9. Asistență rutieră:Unele kituri includ asistență rutieră; astfel încât asigurați-vă că purtați întotdeauna un telefon mobil complet încărcat sau păstrați aproximativ 25 de cenți în kit pentru a utiliza un telefon public, dacă este necesar.
Factorii care să ia în considerare atunci când achiziționează un kit de urgenta

Luați în considerare ceea ce kit v-ar fi mai adecvat și locuri pe care, probabil, va vizita cu vehiculul dumneavoastră.

 1. Mărimea:Multe kituri de urgență sunt extrem de compact, economisind spațiu în timp ce rămâneți în siguranță.
 2. Clima:Luați în considerare un kit special conceput pentru condițiile în care vă aflați cel mai probabil. Un kit de supraviețuire de iarnă cu o pătură de urgență mare nu va ști că foarte util pe un drum printr-un deșert, dar va fi un aliat într-o furtună de zăpadă.
 3. Rația-supravietuire: Alimentecare durează o lungă perioadă de timp, cum ar fi bare de energie și de apă sunt întotdeauna un bun plus față de un kit de urgență.
 4. Adăugări personale: Kiturile de urgență nu includ elemente specifice, cum ar fi medicamentele. Deci, asigurați-vă că ați pus o dispoziție în a ta.Telefon celular:
 5. Un telefon mobil cu o baterie încărcată și acces la servicii poate îmbunătăți dramatic o situație de urgență. Luați în considerare aducerea unui încărcător portabil de înlocuire pentru telefonul dvs. mobil.Este ușor să conduci fără un kit de urgență pentru mașină până când ai nevoie de ea. Cu toate acestea, obținerea, în cazul în care este cazul, este atât inteligentă, cât și previzibilă, deoarece vehiculele bine întreținute pot eșua. Simțiți-vă în siguranță și fiți pregătiți, păstrând în același timp o sursă de elemente de urgență esențiale la îndemână.