Mașina dvs. este în reparații în garaj. Iată cum puteți preveni creșterea facturii cu factura! Ca un bonus, avantajele și dezavantajele fiecărei soluții.
Cu excepția cazului în care sunteți suficient de norocoși pentru a vă fi mecanic, căutarea unui mecanic bun sau a unui magazin de reparații credibilă vă poate aduce probleme de încredere în celălalt. Voi fi scamat? Este cafeaua din sala de așteptare să mă hipnotică?

Iată cum puteți găsi un atelier accesibil și fiabil, precum și avantajele și dezavantajele fiecărei soluții. Ad 1. Mergeți la dealer

Dacă vehiculul dvs. este nou, în garanție sau închiriat, cereți o estimare din partea departamentului post-vânzare al dealerului.

Pentru:

Dealeri sunt dornici de a construi relații pe termen lung cu clienții, chiar și în departamentul de reparații. Dacă autovehiculul dvs. este nou, distribuitorul poate deține "informații private" despre cele mai recente tehnologii din vehiculul dvs., care nu vor fi disponibile în magazinele obișnuite. În plus, tehnicienii lor au fost special instruiți pentru a vă repara marca.Împotriva:

Departamentul de reparații al unui dealer deseori plătește rate mai mari pe oră din cauza costurilor generale, a instrumentelor speciale și a instruirii. În cazul în care aveți o mașină veche sau un model vechi, tehnicienii pot dura mai mult, deoarece nu cunosc condițiile acestei reparații. Consultez 2. Consultarea unui prietenWord of mouth este eficient atunci când vine vorba de găsirea unui mecanic auto accesibil.

Pentru:

Vestea unui client mulțumită de reparațiile sale se răspândește mai repede decât cea a ultimelor escapade ale unei celebrități. Întrebați-vă prietenilor ce mecanică le recomandă și ce mecanici trebuie evitate. Puneți cererile dvs. pe Facebook sau Twitter și vedeți cât de mult ne place să ne facem cunoscuți fericirea și problemele noastre în mâinile unui mecanic.

Împotriva:Dacă recomandarea prietenului tău duce la probleme, prietenia ta va avea nevoie, de asemenea, de o reparație.

3. Transformați-vă într-o vânătoare de sângeAți găsit un atelier posibil? Faceți o căutare Google pentru a vedea dacă există recenzii online.

Pentru:

Organizații precum Better Business Bureau vă pot arăta frumusețea infinită și urâțenia infinită a atelierelor care vă interesează.

Împotriva:Comentarii individuale on-line nu sunt întotdeauna de încredere. E greu de spus experiențele reale reale și cei care se învârteau pe calea integrării care se plâng de tot. R 4. Du-te la atelier

Deoarece alegeți un medic pentru a vă răsfăța mașina, duceți-l la un atelier de calitate. Sala de așteptare este murdară? Atelierul este murdar și slab întreținut? Sunt tehnicienii brevetați?Pentru a:

Luați timp pentru a merge cu ochii dvs. pentru a vedea atelierele posibil va va oferi o idee mai buna a profesionalismului lor și a nivelului de calificare a tehnicienilor.

Împotriva:

Obiceiul nu face călugărul ... așteptarea dvs. va fi probabil plăcută într-o cameră de așteptare frumoasă, care miroase ca canapele din piele, unde vă savurați cafeaua gratuită în timp ce vă uitați la televizor. Dar aveți grijă de proiectul de lege care se poate inflama în consecință!