blocarea cheile în mașina lui dă transpirații reci. Din fericire, există soluții pentru a ieși din această jena!
Când ușa se închide, îndoiala te atacă. Aveți cheile dvs.? Timpul îngheață, se descompune. Într-o inactivitate ireală, ochii se odihnesc pe butoanele de blocare - toate închise! - apoi mâna căutând cu disperare buzunarele ... Prin lipirea nas la fereastra, vedeți cheile care par să te ironiza pe scaunul pasagerului. Da, ți-ai blocat cheile în mașină ... Este cu siguranță un moment bun pentru a te blestema, dar nu va arăta cheile în mâinile tale. Nu intră în panică, un profesionist vă poate ajuta să găsiți cheile ... și zâmbetul tău!

Aveți un dublu?

Evident, idealul este să ai un dublu din cheile din apropiere sau în cineva care poate veni cu ușurință să te alăture, dar acest lucru nu este întotdeauna posibil. Uneori, este atât de complicat să ai acces la acest dublu faimos încât să uităm această idee când ne grăbim. Și inutil să spun că lăsându-vă dublu în cutia de cheson nu este cea mai bună idee!

o opțiune: cârlige, frânghii, mingi de tenis ...

Desigur, am auzit cu toții de sfaturi și trucuri pentru a debloca ușile și eliberați cheile în mașină embarrées: cârlige, frânghii, mingi de tenis, etc. Desigur, aceste instrumente pot fi eficiente, dar sincer, trageți întotdeauna astfel de obiecte în buzunarele dvs.? Cu siguranță nu. Și dacă este așa, trebuie să știți cum să le gestionați corect, altfel veți începe o luptă de la care ați putea ieși ca un ratat.

Opțiunea doi: rupe o fereastră ...

Break o fereastră este o opțiune, dar suma de reparare vă va face să regret această alegere. Există, de asemenea, posibilitatea de a răsucind colțul ferestrei pentru a insera un bar care va ajunge la butonul faimos pentru a debloca, dar, de asemenea, lasă cicatrici pe masina, care va duce la reparații costisitoare. Sau, din cauza aerului care pătrunde prin fereastră și désajustée, va trebui să suporte o batjocură mică continuă atunci când mașina va rula ...

treia opțiune: șoferul de taxi

O altă opțiune este de a apela un taxi, deoarece de multe ori șoferii de taxi sunt echipați cu o bară specială pentru a debloca ușile mașinii. Cu toate acestea, dacă întâlniți un șofer fără experiență în acest tip de serviciu, vă riscați să vă distrugeți mașina. In timp ce cele mai multe sunt constiincios, am pierdut numarul de povești de groază în cazul în care ușile au fost vandalizate de către șoferii de taxi grăbește-te pentru a termina ...

Soluție:

expert auto Atunci când cheile sunt în embarrées auto , idealul este de a apela un magazin de reparații profesionale. Specializat în acest tip de manevră, vă va debloca ușa într-o jiffy cu o degetare care nu lasă urme pe vehiculul dvs. Veți avea o muncă profesională garantată și în câteva minute veți găsi cheile pe care le-ați avut atât de stupid în mașină.

Pe scurt, este întotdeauna mai bine să angajezi un profesionist decât să iei riscuri inutile care ar putea deteriora vehiculul tău. Mulțumită lui, această poveste va fi rezolvată rapid ... și uitată repede!