Înțelegerea modului în care funcționează rolele de spălare a autovehiculelor vă poate ajuta să utilizați serviciile unei mașini de spălat automate fără riscul deteriorării mașinii.

Îți amintești de prima dată când erai într-o mașină care călătorea printr-o spălătorie auto? Trebuia să pară zgomotos și ciudat să simți că mașina se mișcă înainte și vede jeturi de apă și perii care coboară din toate unghiurile.

Acum, spălătoriile automate sunt mult mai familiare. Dar v-ați întrebat vreodată cum mașina dvs. se deplasează prin tunelul unei mașini de spălat? Iată o scurtă explicație a funcționării rolelor de spălare a mașinilor.

O mașină de precizie

Spălătorii automate de mașini sunt de fapt mașini destul de precise. În timp ce cele mai multe jeturi și perii rotative par a fi dezordonate, este faptul că mașina dvs. este ghidată prin tunelul spălătoriei auto într-un interval precis pentru a optimiza procesul de curățare.

Urmați șinele

Când vă apropiați de mașina de spălat, ați fost probabil călăuziți de un însoțitor să avanseze încet pe șinele care țin roțile în transportor. Odată ce mașina este aliniată corect, vi se spune să nu se miște, astfel încât transportorul să poată avea grijă să avanseze în tunel. Atunci când rolele intră în joc

Întoarcerea rolelor

Motivul pentru care mașina se îndreaptă spre periile rotative și deschiderile tunelului este că rolele sunt ridicate în spatele roților dvs. și împingându-vă ușor înainte.

Aceste role funcționează în concert cu restul mașinii, astfel încât mașina dvs. să fie ghidat în mod corespunzător prin intermediul dispozitivelor de curățare corespunzătoare la momentul potrivit și la viteza potrivită. Fără aceste role, veți fi forțat să vă mutați încet mașina înainte, conducând la nenumărate probleme și accidente.

Păstrați-vă distanța

Dacă v-ați întrebat vreodată de ce o altă mașină nu vă lovește deodată din spatele mașinii, este datorită rolelor.

Prin distanțarea corectă de-a lungul transportorului, rolele sunt capabile să mențină fiecare mașină la o distanță sigură una față de cealaltă și să se deplaseze fiecare în mod eficient prin procesul de curățare.

Desfășurarea mare

Deși spălările de la mașină nu sunt la fel de magice pentru tine ca atunci când erai copil, asta nu înseamnă că nu poți fi curios ce se petrece sub mașina ta.

Prin obținerea unei scurte explicații cu privire la modul în care funcționează rolele de spălare a mașinilor, sperăm că veți avea o idee mai bună despre modul în care funcționează mașinile de spălat auto, menținându-vă în același timp sincronizarea cu restul mașinii de spălat. apeductului.

În plus, veți avea mai multe șanse să urmați instrucțiunile personalului de întreținere pentru a evita orice lucru care ar putea deteriora mașina mașinii de spălat auto sau vehiculul dumneavoastră.