Vă întrebați cum să găsiți un magazin de corp fiabil în zona dvs.? Iată cum să evitați reparațiile costisitoare și manopera slabă.

Cuvânt de gură

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face este să aflați. Adresați-vă prietenilor, familiei sau colegilor în cazul în care conduc mașina pentru reparații. Dacă aveți timp, discutați cu mai mulți oameni și cântăriți opțiunile înainte de a lua o decizie.

Obțineți mai mult de o cotă de reparație

Estimările de reparații de coliziune pot varia foarte mult. Mulți oameni vor urma recomandările făcute de furnizorul lor de asigurări, dar aveți dreptul să obțineți mai mult de un citat. Regulatorul dvs. vă poate spune chiar că procesul va fi întârziat dacă vă alegeți propriul magazin de caroserie. Nu lăsați-l pe furnizorul dvs. de asigurări să vă împingă să luați o decizie cu care nu vă simțiți confortabil.

Atunci când selectați un magazin auto, probabil că nu veți alege citatul cel mai scump. Este înțelept să nu alegeți cele mai ieftine, deoarece ați putea avea probleme pe drum. Dacă există un garaj care vă place și care are referințe solide, le puteți întreba dacă se aliniază la celelalte ghilimele.

Feriți-vă de comentariile online

Comentariile online pot fi de ajutor, dar există câteva lucruri de luat în considerare. Încercați să găsiți recenzii cu detalii concrete despre tipul de muncă și nivelul serviciilor furnizate. Feriți-vă de comentariile de la o linie de clienți nemulțumiți. Chiar și cele mai bune companii vor avea unii clienți nemulțumiți care vor încerca să-și deterioreze reputația.

Faceți-vă cercetarea și puneți întrebările corecte

Ce tip de garanție are garajul pe care îl gândiți să îl oferiți? Cât timp este garanția și ce acoperă aceasta? Ar trebui să beneficiați de o garanție minimă de un an pentru munca în corp. Feriți-vă de magazine care oferă garanții pe viață, deoarece acestea sunt de obicei terenuri de vânzare cu diverse prevederi și condiții care nu pot fi îndeplinite pentru majoritatea șoferilor.

Folosește-ți propria judecată

Este atelierul ocupat? Este magazinul dezorganizat sau murdar? Managerul magazinului acordă timp pentru a vă răspunde clar la întrebări? Dacă instinctul dvs. vă spune că ceva nu este în regulă, este timpul să mergeți mai departe.

Vrei să te întorci la rutina zilnică cât mai repede posibil, asta e normal. Dar nu doriți să adăugați mai multă frustrare la ceea ce este deja o situație stresantă. Cercetați-vă și faceți o decizie înțeleaptă care vă va economisi bani și vă va ajuta să evitați eventualele complicații.