din nou Chrome dvs. ar putea să fie înlocuit în cazul în care acesta este grav ruginite, dar unele rugina poate fi cu ușurință curățată. Aflați cum să păstrați cromul bicicletei dvs., urmând pașii de mai jos. Începeți 1. Începeți cu o motocicletă proaspăt spălată

Spălați motocicleta cu apă caldă și săpun, apoi clătiți cu apă curată.
 1. Uscați-o cu o cârpă de capră pentru a îndepărta ultimele picături de apă și obțineți o imagine de ansamblu a finisajului înainte de a începe să lucrați.
 2. În plus față de confortul dumneavoastră, permițându-vă să vedeți că ceea ce lucrați, va fi mai ușor pentru a elimina rugina si lustruiți elementele motocicletei în cazul în care acesta a fost curățat.
 3. 2. Evaluarea prejudiciului adus la crom părți
determină gravitatea daunelor cauzate de rugină va ajuta să decideți ce veți face în continuare:

Este mult mai ușor de a scăpa de toate rugina cel mai profund încrustată așa că, dacă rugina este grav impregnat crom motocicleta, începe să se retragă cu lână de oțel și un detergent slab, cum ar fi detergent de vase;

 1. Poate fi o idee bună să purtați mănuși pentru a evita tăierea cu lână de oțel;
 2. Rotiți o secțiune mică de crom la un moment dat și curățați-vă săpunul din lână de oțel și particulele de rugină acumulate după câteva minute, pentru a vedea dacă ați progresat;
 3. Dacă acest lucru nu restabilește luciul crom al motocicletei dvs., poate fi necesar să îl înlocuiți sau să utilizați un serviciu de cromare. Dacă starea lui începe să se îmbunătățească, sunteți gata să treceți la pasul următor. Pol 3. Polonează-ți cromul
 4. Foloseste vată de lustruit pentru a îndepărta cromul ușor ruginit și aplica un strat de lac într-un singur pas.
Vata este ușor abrazivă, fără a fi prea aspră și vopseaua se poate introduce în găurile făcute în crom pentru a îndepărta rugina. Tamponul va păstra rugina și va îndepărta, lăsând în urmă un strat subțire de lac.
 1. Lăsați polishul să se usuce până când are o culoare albă și o textura sub formă de pulbere, apoi scoateți-l cu o cârpă moale din bumbac.
 2. Dacă încă mai găsiți pete de rugină după prima dată, repetați procesul.
 3. Puteți repeta această operație de câte ori aveți nevoie, atâta timp cât puteți vedea o îmbunătățire.
 4. Dacă nu sa făcut niciun progres, atunci ar fi necesar să refaceți părțile cromate pe care nu le puteți repara sau înlocui.
 5. Piesele cromate ruginite dau un aspect mat și purtat la motocicleta ta, dar urmând aceste sfaturi, un pic de lumină de lustruire abrazive combinate cu o unsoare cot pic ar putea restabili strălucirea de odinioară.