Nu, nu ascunde! Repararea pielii mașinii dvs. este o operațiune mult mai simplă decât credeți.

Pielea te atrage. Pielea din mașină este înțeleasă. Într-adevăr, scaunele și scaunele sunt puțin obosite. Pielea este deshidratată, crackled în locuri. Nu, nu visezi, este o lacrimă mică. Disperare!

Nu e vina ta. Proprietarul anterior nu a avut niciodată grijă de mașina lui. Îi poți remedia casualitatea cu o îngrijire de bază.

Champion de hidratare

Când pielea devine uscată și crăpată, aplicați o loțiune hidratantă, nu-i așa? La intervale regulate, aduceți același tratament pielei mașinii.

Ar fi bine să stabiliți un calendar lunar sau trimestrial. Există o mulțime de curățare și balsamuri într-un singur pas, loțiune, spray sau șervețele. Fiecare formula conține un ulei blând care îndepărtează murdăria și înmoaie pielea. De asemenea, puteți achiziționa produse specifice pentru fiecare pas, folosind balsamul de piele mai des decât cel de curățat.

Ochiul pentru culori

În cazurile de uzură severă, diferite produse de restaurare din piele sunt în vânzare. În primul rând, potriviți culoarea din piele a scaunelor. Pentru a face acest lucru, trimiteți furnizorului un eșantion de piele (preluat de sub scaun) sau utilizați codul de culoare al producătorului.

Curățați scaunele

Curățați bine scaunele cu un aspirator și cu o mașină de curățat din piele. Puteți imperfecționa cu nisip fin și curățați din nou.

Timp de nuanțare

După o testare pe o suprafață mică pentru a vă asigura că culoarea produsului lichid este corectă, aplicați-o cu un pistol de pulverizare, cu o perie moale sau cu un burete. Pentru a umple crăpăturile și fisurile, diluați produsul cu apă (aproximativ 30%). Se rupe să pătrundă pielea. Lăsați-l să se usuce și ștergeți excesul.

După aplicarea pieilor lichide nediluate pe scaune în cât mai multe straturi de care aveți nevoie, un balsam vă va ajuta să lustruiți pielea.

O lacrimă care nu mai rupe

Nu trebuie să vă faceți griji: este posibil să se repare lacrimi mici. Curățați zona unde este. Folosind foarfece, tăiați marginile neuniforme. Aduceți o bucată de piele potrivită pe scaun sau, după cum am explicat, o bucată care va fi colorată mai târziu.

Atunci când tăiați piesa de prelucrat, aveți grijă să aveți o flanșă de aproximativ 1 cm. Astfel, lacrima va fi complet acoperită. Aplicați adeziv în jurul lacrimă, puneți piesa pe ea și apăsați. Când totul este uscat, nisipul în jurul marginilor pentru a îndepărta excesul de adeziv și muchiile aspre.

Dacă este necesar, pata în cameră. Aplicați balsam.

În cazul în care toate acestea merge în neregulă

În cazul în care repararea este mai complicat sau nu sunteți în starea de spirit, întoarce-ți cheile la un magazin de reparații auto specializat în piele interioare. Între iubitorii de piele, sinergia ar trebui să fie totală.