Dacă sunteți în căutarea de a crește valoarea de revânzare a masinii dvs., unul dintre primele lucruri de făcut este, probabil, de a restabili scaunele din piele.
Vrei să-ți vinzi mașina? Sunteți unul dintre pasionații de mașini care au un vehicul de epocă pentru a restabili? Poate fi la fel de important pentru a repara interiorul vehiculului dvs. pentru a vă asigura că piesele sale mecanice și electrice funcționează corespunzător. La urma urmei, este prima impresie care contează. Bine restaurat, scaunele pentru mașini din piele dau mai multă atenție vehiculului dvs., adăugând o notă de eleganță și lux.

Restaurare sau înlocuire?

Ce poți să faci când scaunele din piele încep să se spargă și să poarte în timp? Crachete și uzate din piele nu numai că reduce valoarea mașinii dvs., dar pur și simplu nu este atrăgătoare. În loc să înlocuiți capacele, vă recomandăm să le restaurați.

Spre deosebire de scaunele din material textil, pielea poate recâștiga un "aspect nou" cu tehnicile și produsele potrivite. O atenție deosebită și întreținerea de rutină vă pot salva locurile în ecocentru. De ce pierzi timpul cautând noi scaune din piele care pot sau nu se potrivesc în interiorul autovehiculului dvs., în timp ce le puteți restabili pur și simplu pe cele deja existente?

DIY sau garaj auto reparații?

Lamele, zgârieturile și fisurile simple din piele pot fi reparate cu ușurință prin metode DIY. Produse excelente de restaurare și kituri de reparații din piele sunt disponibile pe piață pentru a vă ușura munca.

Puteți încerca să reparați câteva probleme comune de piele, cum ar fi:

  • Zgârieturi;
  • tăieturi;
  • Abraziuni;
  • Crăpături;
  • Sarcini.

Cu toate acestea, în funcție de gravitatea pagubelor, de vârsta scaunelor din piele și de experiența dvs. în restaurarea scaunelor auto, vă recomandăm să luați în considerare angajarea unui profesionist. Multe garaje de reparații auto pot oferi servicii de vânzare cu amănuntul. Sau puteți încerca să căutați un specialist care se concentrează exclusiv asupra interiorului auto.

După restaurare, țineți vehiculul curat

Ce să faceți după ce ați restaurat scaunele din piele? Curățarea regulată poate contribui la menținerea aspectului suprafețelor din piele recent restaurate în anii următori. Mulți oameni sunt adesea reticenți în alegerea scaunelor din piele din cauza menținerii suplimentare necesare. Nu fi intimidat! Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă curățați scaunele din piele fără a vă sacrifica bugetul:

  • Curățați toate murdăria și uleiurile cu un prosop din microfibră moale, o perie moale de peri sau o cârpă moale. bumbac;
  • Nu folosiți produse de curățat de uz casnic care pot usca scaunele din piele și le puteți sparge prematur;
  • Pentru o soluție de curățare economică, utilizați două treimi de apă pentru o treime de oțet (sau lichid ușor de spălat vase);
  • Îndepărtați pânza, scoateți-o, frecați ușor pielea, apoi ștergeți-o (aceasta trebuie făcută dintr-o singură dată pentru a evita înmuierea scaunelor);
  • Cu o cârpă curată, neutilizată, ștergeți întregul scaun spălat pentru a vă asigura că este uscat; Aplicați balsamul de piele pe care îl aveți. Aveți grijă să vă asigurați că pielea este complet uscată înainte de aplicarea acesteia. În caz contrar, balsamul nu va fi absorbit.