Oh, aceste reparații auto inevitabil! Urmați sfatul nostru pentru a evita buzunarele goale.

Nimic de făcut. Petreceți bani pentru a repara mașina, nu veți scăpa. Proiectul de lege este mereu sărat, momentul nu este niciodată bun și mașina ta se descompune doar când ești fericit că ai salvat câțiva dolari pentru a te strica.

Iată câteva sfaturi simple pentru a economisi bani pe reparațiile auto. Votre 1. Mecanicul tău este prietenul tău

Poate fi dificil să găsești un mecanic bun. De îndată ce găsiți perla rară, tratați-l ca un rege. Trimite-i prietenii tăi. Astfel, atelierul său va rămâne deschis pentru reparațiile de ultim moment.

Dar cum să mănânci acest mecanic mitic?

Pentru a începe, cereți-le prietenilor să le recomande.

  • Consultați recenzii și recenzii online pe site-urile forumurilor auto.
  • Deschideți-vă ochii pentru a găsi mecanici de patru sau cinci stele, dar luați comentariile individuale rău cu un bob de sare.
  • O relație bună cu mecanicul tău indică faptul că ai încredere în el să nu-ți vândă părți și servicii inutile. Un astfel de mecanic este fie prin cele mai mari șanse, fie prin distribuirea mărcii dvs.
2. Citiți ghidul proprietarului apoi urmați recomandările: schimbarea uleiului la intervale regulate, de rotație a pneului așa cum a sugerat de rapel, lichid, frânele în stare bună, curele verificate.

Luați timp și cheltuiți banii pentru a efectua aceste reparații regulate de întreținere auto. Pe termen lung, veți vedea că datoriile dvs. vor scădea.

  • Nu este atât de greu să plătiți singur pentru unele reparații minore.

O schimbare a uleiului, o schimbare a filtrului de aer, a filtrului de combustibil, a lamei ștergătoarelor, a unei verificări a luminii: acestea sunt exemple de reparații ușoare, de făcut-o singură.

  • Marea majoritate a informațiilor ar trebui să fie în ghidul de utilizare. Încercați să faceți o căutare pe Internet.
  • 3. cumpărături comparative
Nu ezitați să cereți oa doua opinie în cazul în care mașina dvs. necesită o reparare mai mare.

Asigurați-vă că aveți o estimare scrisă pe care nu o veți arăta în alte garaje.

  • Întrebați un al doilea mecanic pentru a diagnostica problema și pentru a vă oferi o ofertă pentru reparații.
  • Înarmați cu primul citat, puteți pune acum întrebări despre rata forței de muncă, prețul pieselor suplimentare sau costurile excepționale.